16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ova tri horoskopska znaka gledaju samo lični interes

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Ova tri horoskopska znaka gledaju samo lični interes

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Spremni su na sve trikove i da vas lako iskoriste samo da bi ostvarili svoje ideje.

Škorpija

Ovaj znak je sposoban da čuva tajne, posebno ako je to u njihovom interesu. A i sopstvene misli drže u sjenci, sve dok im je to od koristi. Škorpije se smatraju najmisterioznijim znakom, sami tkaju svoju mrežu - i rizikujete da se upletete u nju uprkos svojoj želji, pa čak i znanju. Nećete ni primijetiti da vas koriste u svoje svrhe, a potrošićete svoje resurse da postignete tuđi cilj.

Lav

Lavovi su previše ambiciozni da bi računali sa granicama drugih ljudi. I teško je oduprijeti se njihovoj snazi karaktera, lakše je pristati i dati im šta žele nego odoljeti ovom vatrenom pritisku. Rođeni u znaku Lava uvijek su čvrsto uvjereni da je njihova strategija najbolja, da je njihov put najsigurniji. Takva osoba će lako ignorisati vašu ličnu volju. Ne žele da čuju odbijanje.

Djevica

Predstavnici ovog znaka su pametni i praktični. Oni znaju da privuku ljude na svoju stranu, da promijene situaciju u svoju korist. Djevice su dobro svjesne šta pokreće ljude i sposobne su za suptilnu manipulaciju. Njima vlada Merkur, planeta komunikacije. Stoga su u stanju da očaraju bilo koga svojim govorima, čak i ptice i drveće. Treba dodati da Djevice obično prave vrlo promišljene planove - stoga su sigurni da svi žele da im se pridruže.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR