6 °

max 9 ° / min 6 °

Utorak

05.12.

9° / 6°

Srijeda

06.12.

9° / 8°

Četvrtak

07.12.

8° / 2°

Petak

08.12.

8° / 1°

Subota

09.12.

9° / 2°

Nedjelja

10.12.

10° / 3°

Ponedjeljak

11.12.

11° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tri znaka koja će pratiti sreća do kraja godine

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Tri znaka koja će pratiti sreća do kraja godine

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Svaki horoskopski znak imaće svoj momenat kada će zablistati do kraja 2023.,a ako se ne nalazite na spisku ne žalite - srećno vrijeme nije prošlo, ali neko drugi će više blistati od vas.

Ovan

Ovo će biti njihova godina! Prvih nekoliko mjeseci bili su posebno srećni za ovaj znak, zahvaljujući Jupiteru. Najsrećniji mjesec kada će nastupiti znatne promjene je novembar i to je vrijeme kada će Ovan zablistati. Ovnovi će se uskladiti sa svojom pravom svrhom. Osjećaće se sigurnije u ljubavi i karijeri, tvrde astrolozi.

U 2023. godini ide sve prilično glatko, ipak treba paziti i voditi računa o mentalnom zdravlju. Ovan će pronaći utjehu u brizi o porodici i sebi.

Vaga

Oko 8. novembra Venera će preći u Vagu i tako pojačava karakteristike ovog znaka uključuju socijalizaciju, ravnotežu i inteligenciju. Na jesen one će doživjeti obilje posebno kada su u pitanju ljubav i novac. Nakon teškog razdoblja, biće prisiljeni da sagledaju sve probleme i proći će kroz razne izazove.

Rak

Dva tranzita koja su se dogodila pojačala su intuiciju, osjetljivost i empatiju Rakova, što je savršeno za usklađivanje ovog znaka sa pravim pozivom. Ovo je dobro vrijeme da shvatite što stvarno želite u životu. Očekujte dobitke i čuda tokom ovog vremena. Iako je bilo izazova, zbog kojih je Rak bio nesiguran u posao i generalno sebe, trebalo bi da se primirite i izbacite negativnu energiju iz života.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR