24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tefal, Rowenta i Krups proizvodi u Aroma, City i Conto marketima na popustu do 50 odsto

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Tefal, Rowenta i Krups proizvodi u Aroma, City i Conto marketima na popustu do 50 odsto

Autor: Antena M

  • Viber

Markica ti štedi da popust više vrijedi – sakupljaj markice do 15.11. i ostvari velike popuste.

Loyalty akcija počela je 1.9.2023 i trajaće do 15.11.2023, a sakupljene markice možete iskoristiti do 30.11.2023.

U Aroma, Conto i City marketima lojalnost uvijek nagrađuju, a ovog puta pripremili su velike popuste na vrlo vrijedne proizvode. Tako u ponudi možete pronaći artikle poznatih brendova: Rowenta, Tefal ili Krups koje, uz sakupljene markice, možete kupiti na velikim popustima.

Svakoj domaćici, pogotovo danas, sigurno bi značilo da na brz i efikasan način pripremi djetetu doručak ili užinu za školu – Toster Tefal ima sedam nivoa pečenja i otvore za debele i tanke kriške i idealno je rješenje za brzu pripremu obroka.

Za bolje jutro, tu je Krups kafe aparat, sa kojim za manje od jedne minute možete pripremiti sebi kafu i uživati u omiljenim ukusima.

Kuhinjski robot Tefal i pegla za vertikalno peglanje, moderno i lijepo dizajnirani aparati, definitivno će uštedjeti vaše vrijeme.

Štapni usisivač Rowenta atraktivnog je dizajna, ne zauzima puno prostora i korisno je pomagalo u kući. Baterija traje i do 30 minuta, a vrlo je učinkovit kada treba da se sredi kuća brzo i lako.

U ponudi je još Rowentinih proizvoda, kao što su pegla za kosu ili trimer za bradu.

Za vrijednost računa od 5 eura i više potrošač dobija 1 markicu. Potreban broj markica za ostvarenje popusta označen je u poljima ispod svakog artikla.

Svaki kupac koji kupi jedan od artikala brendova partnera (Wellness, Ariel, Bambi, Chupa Chups, Coca-Cola, Colgate, Dukat, Elvan, Fairy, Fisherman’s Friend, Frikom, Imlek, Jami, Knjaz Miloš, Kraš, Ledo, Danubius®, Papadopoulos, Patelina, Pez®, Pionir, Plazma®, Polimark, Rauch, Sars, Violeta, Vital, VItalia, Yumis, Zàini, Zott) ima pravo na dodatnu EXTRA markicu.

Markice se ne mogu zamijeniti za novac i ne mogu se sabirati vrijednosti više računa kako bi se ostvarilo pravo na markicu. Samo ukoliko imate dovoljno markica možete ostvariti popuste na željene artikle.

Markice možete sakupljati u svim objektima a ponuda proizvoda je dostupna u 26 objekata, više informacija o objektima na LINK-u.

Iskoristi povoljnosti i uživaj u kvalitetu proizvoda samo u Aroma, Conto i City marketima.

.

.

.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR