22 °

max 36 ° / min 20 °

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Indijski horoskop otkriva u kojoj godini ćete pronaći srodnu dušu

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Indijski horoskop otkriva u kojoj godini ćete pronaći srodnu dušu

Autor: Antena M

  • Viber

Vaš horoskopski znak može otkriti kada ćete upoznati životnog partnera. 

Prema vedskoj astrologiji, vaš horoskopski znak može vam dati neke nagovještaje o tome kada biste mogli da se susretnete sa srodnom dušom. Naime, Punam Verma, astrolog sa All India instituta za okultne nauke, otkrila je svoje prognoze o tome kad koji znak pronalazi životnog partnera.

Ovan

Ovnovi su veoma brzi i impulsivni. Svoju srodnu dušu upoznaju između 22. i 28. godine. Njihov bračni život nije dobar. Oni ne žele da ostanu na jednom mjestu duži vremenski period. Ovnovi su direktni i ne mare mnogo za osjećanja drugih. Njihove ljubavne veze su brze i iznenadne. Ali oni uvijek osjećaju probleme u svom bračnom životu.

Bik

Bikovi su dominantni i tvrdoglavi. Svoju srodnu dušu upoznaju između 30. i 32. godine.

Blizanci

Blizanci imaju promjene raspoloženja i dvostruki karakter i temperament. Oni su nemirni, diplomatski i ambiciozni. Po prirodi su koketni i imaju više od jedne afere. Svoju srodnu dušu upoznaju u dobi između 27. i 32. godine. Zbog svoje prirode, suočavaju se sa problemima u svom bračnom životu.

Rak

Oni su emotivni, uporni u svojim osjećanjima i vezani za svoj dom i porodicu. Sada možete lako da pretpostavite kakav će biti njihov bračni život. Svoju srodnu dušu upoznaju u dvadesetim godinama. Domoroci ovog horoskopskog znaka poznati su po svom teškom radu koji im pomaže da postignu uspjeh u životu.

Lav

Lavovi su izuzetno saosjećajni, velikodušni, iskreni, jasni i autoritativni. Oni su ponosni i srećni u novčanim stvarima. Što se tiče ljubavi, oni su posesivni, strastveni i odani. Potrebna im je ljubav, ali ona ne uspijeva da ih dosegne zbog njihove tvrdoglave prirode. Svoju srodnu dušu upoznaju između 27. i 30. godine.

Djevica

Djevice imaju dobre analitičke sposobnosti. Njih drugi ne mogu lako impresionirati niti ih prevariti. Svoju srodnu dušu upoznaju između 24. i 28. godine. Njhov bračni život je, najblaže rečeno, običan.

Vaga

Domoroci Vaga su odlučni u svojim mislima i postupcima. Imaju sjajno predviđanje i intuiciju. Imaju veliki krug prijatelja i poznanika. Svoju srodnu dušu upoznaju između 26. i 31. godine. Ipak, rijetko su zadovoljni u braku.

Škorpija

Škorpioni su odlučni, nezavisni i energični. Imaju magnetnu ličnost i raznovrsni su. Svoju srodnu dušu susrijeću između 25. i 30. godine. Veoma su zahtjevni u svom seksualnom životu i dogmatični su i dominiraju kod kuće. U braku se uvijek suočavaju sa problemima.

Strijelac

Veoma su impulsivni, entuzijastični i odlučni. Oni su otvoreni i stoga stvaraju neprijatelje. Oni su prijateljski raspoloženi i društveni. Svoju srodnu dušu upoznaju između 27. i 30. godine. Često se vjenčavaju u posljednjem trenutku i rijetko su zadovoljni svojim brakovima.

Jarac

Oni su mentalno jaki, odlučni i nezavisni u svim svojim postupcima. Svoju srodnu dušu srijeću između 22. i 26. godine. Njihov porodični život je obično problematičan.

Vodolija

Vodolije su preosjetljive osobe koje se lako povrjeđuju. Često gube kontrolu nad sobom i govore ili rade stvari zbog kojih kasnije žale. Iako su društveni, pate od usamljenosti u životu. Svoju srodnu dušu srijeću između 27. i 30. godine. Njihov bračni život je nesrećan.

Ribe

Oni su velikodušni, simpatični i ljubazni.

Oni su lojalni svojim prijateljima ili bilo kome koga prihvate, pod uslovom da osjećaju da im se vjeruje. Oni su generalno uspješni na svim pozicijama i odgovornostima. Srodnu dušu upoznaju sa 20 godina i njihov bračni život je dobar. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR