32 °

max 34 ° / min 19 °

Subota

27.07.

34° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

35° / 22°

Srijeda

31.07.

38° / 19°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Četiri znaka koja vjeruju u srodnu dušu

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Četiri znaka koja vjeruju u srodnu dušu

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Za neke je srodna duša zastario i nerealan koncept. Ali za druge je to nešto vrlo stvarno i za tim traže cio život. Iako postoje čvrsti argumenti na obje strane, nekima je namijenjeno da vjeruju u srodne duše bez obzira šta im se kaže.

Nije tajna da određeni znakovi imaju reputaciju duboko emotivnih, pa su najosjetljiviji i najromantičniji znaci i najskloniji da vjeruju u srodne duše.

Svaki horoskopski znak ima drugačiji razlog za vjerovanje u ovaj koncept: dok neki cijene stabilnost koju životni partner nudi, drugi žude za srećnim krajem iz knjiga priča o kojima svi sanjamo.

Rak

Jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, Rak obožava ljubav i zamišlja da će imati prelijepu ljubavnu priču koja će se materijalizovati vjenčanjem. Budući da je toliko vezan za ideju srodne duše, ovaj znak ima tendenciju da ignoriše upozorenja u vezi i da favorizuje rasplet iz bajke po svaku cijenu.

Bik

Znak kojim vlada planeta Venera, romantičan i odan. Ovaj zemljani znak cijeni stabilnost više od svega, pa mu je cilj stabilan odnos sa pouzdanim partnerom. Međutim, Bik je i veoma praktična i nezavisna priroda, što znači da ne stvara pritisak tražeći partnera kada nema nikakav povoljan znak. Bik veruje u ideju o srodnoj duši, ali je uveren da će ga sresti u pravom trenutku, pa ne forsira sreću.

Riba

Sanjari zodijaka su u stanju da provedu sate na kraju razmišljajući o svom budućem partneru. Njihova bujna mašta tjera ih da zamišljaju kako će on izgledati, kako će razmišljati i kako će se slagati s njim. Jedan od najromantičnijih i najosjetljivijih znakova, Ribe su privržene ideji o srodnoj duši i brižni su i pažljivi partneri.

Vaga

Znak pod uticajem planete Venere, Vaga je znak posvećen partnerstvu, pa je razumljivo zašto ovaj vazdušni znak veruje u svoju srodnu dušu. Osim toga, Vaga voli da traži emotivne veze, što joj pomaže da izgradi temelj u potrazi za pravim životnim partnerom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR