14 °

max 15 ° / min 9 °

Ponedjeljak

04.03.

15° / 9°

Utorak

05.03.

14° / 8°

Srijeda

06.03.

13° / 8°

Četvrtak

07.03.

11° / 7°

Petak

08.03.

13° / 6°

Subota

09.03.

13° / 7°

Nedjelja

10.03.

13° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Najveće slabosti horoskopskih znakova

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Najveće slabosti horoskopskih znakova

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Svaki horoskopski znak ima male mane i poremećaje kojima sabotiraju svoju sreću i čine svoj život komplikovanijim nego što je to potrebno.

Tako Škorpije imaju tendenciju da grade zidove oko sebe, a Ovnovi u stresnim situacijama skloni su povremenom eksplozivnom poremećaju.

Djevice su, zbog svoje preosjetljivosti, sklone graničnom poremećaju ličnosti.

Ovan

Ovnovi su najagresivniji znaci i skloni su eksplozivnim ispadima. Ako ikada pati od poremećaja ličnosti, to će biti intermitentni eksplozivni poremećaj. Odlikuje se snažnim izlivima bijesa koji uopšte nisu u skladu sa situacijom.

Bik

Najveća mana ovog znaka je tvrdoglavost. Oni imaju svoj način i ako počnete da se raspravljate sa njima o tome kako stvari treba da se rade, to bi moglo potrajati satima. Dok vas ne ubijedi da je u pravu. Oni su u najvećem riziku od razvoja OKP-a, jer ako to nije njihov način, skloni su panici.

Blizanci

Imaju zavisnu ličnost. Čak je i njihov znak paran. To znači da ne mogu da podnesu da budu sami i da imaju stalnu potrebu da se osjećaju voljeno i željeno, a to treba da se potvrđuje iznova i iznova. Najvjerovatnije će razviti poremećaj ličnosti koji izaziva zavisnost.

Rak

Oni imaju tendenciju da grade zidove oko sebe. To rade iz straha da će ih neko povrijediti, a vrlo često je taj strah potpuno neosnovan. Oni su najskloniji paranoidnom poremećaju ličnosti.

Lav

Prirodno su ponosni i često misle da su ipak malo bolji od drugih. Oni su najskloniji razvoju narcisoidnog poremećaja ličnosti.

Djevica

Ako je povrijedite, može se pretvoriti u veoma zlu, ogorčenu i negativnu osobu. Ne podnose da budu sami i mogu biti veoma manipulativni da zadrže ljude koje žele oko sebe. Oni su najskloniji graničnom poremećaju ličnosti.

Vaga

Ona je najgora za sebe. Vage su po prirodi izuzetno ljubazne i ljubazne, a vrlo često najviše kritikuju sebe, misleći da ne zaslužuju radost, blagostanje, pa čak i ljubav. Kao rezultat, može da se razvije samoporažavajući poremećaj ličnosti.

Škorpija

Njihova urođena tajnovitost i tajanstvenost čini ih sklonim da grade zidove oko sebe. Ali za Škorpije, ovo može rezultirati izbjegavanjem svih društvenih situacija, razgovora uopšte i opšteg povlačenja. Uprkos tome, oni i dalje žele da budu bliski drugima. Kod njih je najvjerovatnije izbjegavajući (anksiozni) poremećaj ličnosti.

Strijelac

Oni takođe imaju tendenciju da koriste svoj prirodni šarm za svoje mračnije svrhe. Često, ono što je za većinu pojam učtivosti, oni razumiju drugačije. Oni mogu razviti antisocijalni poremećaj ličnosti.

Jarac

Perfekcionistički poremećaj je poseban oblik opsesivno-kompulsivnog poremećaja i obično je povezan sa radnom etikom. Ako im posao nije savršen, često počinju da paniče i skloni su anksioznim poremećajima ako sve nije „kako treba“.

Vodolija

Ovaj super ekscentričan i kreativan znak često hoda tankom linijom između razuma i ludila. Kada ga pređu, često imaju karakteristike šizotipskog poremećaja ličnosti. To znači da imaju čudna uvjerenja o načinu na koji svijet funkcioniše, ponekad uključujući i zablude da mogu da čitaju misli drugih ljudi.

Riba

Veoma su osjetljivi, posebno na mišljenje drugih ljudi o njima. Kao rezultat toga, često postaju zavisni od pažnje drugih ljudi. Kada se ovo i njihova romantična i nježna ličnost spoje, moguć je razvoj histrioničnog poremećaja ličnosti. To znači da postaju zavisni od pažnje u punom smislu te riječi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR