24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovo su tri najpametnija horoskopska znaka

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Ovo su tri najpametnija horoskopska znaka

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Ovo su tri najpametnija horoskopska znaka, sudeći po astrolozima.

1. Blizanci

Još od najranijeg doba Blizanci vole da istražuju i ispituju. Vrlo su znatiželjne prirode pa ih zanima puno stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti. Vrlo su inteligentni pa otuda proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.

Uvijek su okruženi ljudima s kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

2. Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru.

Oni uvijek teže da u svemu osjete dubinu, da pogledaju ispod površine i uvide pravi smisao. NJima ne pokušavajte da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namjere.

3. Strijelac

Radoznale prirode uvek imaju potrebu da znaju više i djeluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju da procijene situaciju. Vrlo su društveni. Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procijene kakav je ko.

Među Strijelčevima ima dosta naučnika, a matematika i uopše prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom života.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR