24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi filmovi u Cineplexxu

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Novi filmovi u Cineplexxu

Autor: Antena M

  • Viber

Nova bioskopska sedmica donosi nove filmove na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion.

Pogledajte trejlere: 

TIHA NOĆ

Film legendarnog reditelja Džona Vua i producenta filma “Džon Vik” donosi spektakularne akcione scene, obećavajući nevjerovatnu napetost i uzbuđenje.

Ožalošćeni otac izvršava svoju dugo očekivanu osvetu protiv nemilosrdne bande koja mu je ubila sina na Badnji dan. Ako je ikada postojao film koji je demonstrirao da je ideja važnija od priče, onda je to ovaj.

VONKA 

Ovo je čudesna priča o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Vili Vonka kakvog danas poznajemo.

Opojna mješavina magije i muzike, haosa i emocija, a sve je „ispričano“ neopisivo emotivno i sa puno humora.

Neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstaviće publici mladog Vilija Vonku, prepunog ideja i odlučnog da promijeni svijet jednim ukusnim zalogajem – dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom, i ako ste dovoljno srećni da upoznate Vilija Vonku, sve je moguće.

Film je zasnovan na liku iz priče „Čarli i fabrika čokolade“, najprepoznatljivije dječije knjige Roalda Dala i jedne od najprodavanijih dječjih knjiga svih vremena.

Na repertoaru bioskopa od 9. decembra u originalnoj i sinhronizovanoj verziji.

CRNI PETAK

Ljubitelje horora očekuje senzacionalni horor na velikim platnima, film Crni petak koji uliva strah u kosti.

Poslije nereda koji su se tragično završili na Crni petak, tajnoviti ubica inspirisan praznikom Dan Zahvalnosti izvršava teror na mjesto koje je osnovalo taj praznik.

Otimajući stanovnike jednog po jednog, ono što počne kao nasumična ubistva iz osvete uskoro postaje dio većeg, podmuklog prazničnog plana. Hoće li grad otkriti ubicu i preživjeti praznike... ili će stanovnici postati gosti za njegovim sablasnim prazničnim stolom…

EVROPSKA NOĆ U CINEPLEXXU – U okviru Evropske noći, u bioskopu Cineplexx Big Fashion, biće prikazan film Zločin je moj (Mon crime), čiju režiju potpisuje François Ozon, u četvrtak, 7. decembra, od 20h. Ulaz je besplatan, a ulaznice je moguće podići na blagajnama bioskopa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR