15 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sergej Ćetković održao jubilarni koncert u Splendidu

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Sergej Ćetković održao jubilarni koncert u Splendidu

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski kantautor Sergej Ćetković održao je jubilarni 10. osmomartovski koncert u hotelu Splendid u Bečićima i svoje najljepše stihove i note otpjevao damama u čast. 

Besprijekornom interpretacijom pjesama  „Ljubav“, „Kofer“„Oči nikad ne stare“ i hitova koji su obilježili njegovu karijeru, kao i brojnih evergreen melodija Sergej je atmosferu u luksuznom hotelu učinio svečanijom i emotivnijom.

„Nisam ni znao da je jubilarni-deseti osmomartovski koncert, mada je trebalo da pretpostavim jer je bio najemotivniji koncert do sada. Očigledno publika bolje pamti i to su pokazali svesrdno se trudeći da da najiskrenijim emocijama isprate svaku numeru koju smo izveli", izjavio je Sergej nakon nastupa.

Prosidba kao highlight svih njegovih prethodnih koncerata u luksuznom hotelu -ovoga puta je izostala, ali kaže da nije iznenađen.

„Toliko smo djevojaka isprosili na prethodnim koncertima, da je vjerovatno došlo vrijeme da su sad u publici parovi koji slave godišnjice svoje ljubavi i to me posebno raduje", šaljivo primjećuje Sergej. 

I za njega je ovo jubilarna godina. Dvadeset pet godina - muzičke karijere, ali i braka sa Kristinom, koja je kako kaže, njegova vječna inspiracija i žena kojoj su posvećene sve njegove pjesme. 

„Proslavu jubileja najavio sam studijskim albumom „Kofer“ sa kojeg su mnoge pjesme naišle na sjajan prijem kod publike i na kojem je još mnogo pjesama, koje će im se vjerujem dopasti.

Spremamo veliku koncertnu turneju, koja će biti u znaku zahvalnosti, zajedničke ljubavi i podrške koju sam dobio i dobijam od svojih obožavalaca i zahvaljujući kojoj jesam tu gdje jesam svih ovih godina.

Tako da ćemo otvoriti kofer i poklanjati sve te lijepe pjesme koje su otjpevane, ali i popuniti taj kofer nekim novim emocijama sa svih tih koncerata.Dvostruki jubilej znači samo da iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka i uspješna žena."

Za Sergeja koji svojom muzikom budi najiskrenije, ali i najskrivenije emocije publike i 8. mart ima posebnu simboliku, budući da je tog dana rođen.

Džentlmenski je tortu - poklon hotela i ovoga puta šarmatno podijelio sa obožavaocima.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR