22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Oglasila se Kejt Midlton nakon objavljivanja montirane fotografije

Mozaik

Comments 0

Oglasila se Kejt Midlton nakon objavljivanja montirane fotografije

Autor: Antena M

  • Viber

Teorije zavere oko princeze Kejt Midlton izazvale su haos nakon što su novu fotografiju koju je objavila Kensingtonska palata četiri foto agencije uklonile iz straha da je montirana.

Kejt Midlton, princeza od Velsa, oglasila se prvi put nakon što je u javnost objavljena fotografija nje i njene djece, koju su agencije povukle zbog sumnje da je montirana.

„Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Željela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podijelili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki“, poručila je Kejt Midlton.

Podsjetimo, Rojters, Asošiejted pres (AP), Geti i agencija Frans pres (AFP) rekli su medijima da „obrišu“ fotografiju iz svojih sistema i arhiva nakon što je slika objavljena u nedjelju.

AP je rekao za Skaj njuz da fotografija pokazuje „nedosljednost u poravnanju lijeve ruke princeze Šarlot“.

Druge agencije navele su da postoji mnogo „nelogičnosti“ na fotografiji, zbog čega postoji opravdana sumnja da je montirana.

PA Media, najveća britanska novinska agencija preko koje kraljevska porodica redovno objavljuje svoje zvanične informacije, saopštila je da nije povukla fotografiju, ali je portparol rekao da agencija traži hitno objašnjenje od Kensingtonske palate u vezi sa zabrinutošću zbog moguće „manipulacije“.

Na fotografiji koju je navodno snimio princ Vilijam i koju je Kensingtonska palata objavila juče, kada se u Velikoj Britaniji obilježava Dan majki, prikazana je princeza Ketrin sa njihovo troje djece, a navodno je snimljena prošle sedmice u Vindzoru.

Fotografija je postavljena na društvenim mrežama princa i princeze od Velsa, uz poruku od Kejt u kojoj je zahvalila javnosti na lijepim željama i kontinuiranoj podršci u poslhednja dva mjeseca.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR