13 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Subota

04.05.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Objavljen oglas za najudaljenije radno mjesto na svijetu: Morate biti otporni i fizički spremni

Izvor: Instagram

Mozaik

Comments 0

Objavljen oglas za najudaljenije radno mjesto na svijetu: Morate biti otporni i fizički spremni

Izvor: punkufer.dnevnik.hr

Autor: Antena M

  • Viber

Baza Port Lockroj na Antarktiku, glavna lokacija dobrotvorne organizacije, ponovo regrutuje kako bi popunili uloge menadžera baze, menadžera prodavnice, posmatrača divljih životinja i, naravno, upravnika pošte za predstojeću sezonu od novembra 2024. do marta 2025.

Sigurno ste sanjali da pobjegnete od posla koji radite. Niste loše, ali opet, umorni ste od rada sa istim ljudima i slušanja istih priča. Svako ko se tako osjeća, a ko je stanovnik Ujedinjenog Kraljevstva, može nešto da uradi po tom pitanju.

Naime, UK Antarctic Heritage Trust (tim koji brine o održavanju objekata na Antarktiku) regrutuje nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike UK, prenosi Punkufer.hr.

Da, dobro ste pročitali, posao se nudi na najmanje naseljenom i najhladnijem kontinentu na svijetu. Baza Port Lockroj na Antarktiku, glavna lokacija dobrotvorne organizacije, ponovo regrutuje da popuni uloge menadžera baze, menadžera prodavnice, posmatrača divljih životinja i, naravno, upravnika pošte za predstojeću sezonu od novembra 2024. do marta 2025.

Port Lokroj je prošlog meseca proslavio 80. godišnjicu i prvobitno je bio postavljen kao tajna misija Drugog svetskog rata davne 1944. godine. U stvari, to je najstarija stalna britanska baza na Antarktiku.

Ali mjesto nema samo zanimljivu istoriju. Ostrvo na kome se nalazi, Guider, veličine je fudbalskog terena i dom je kolonije posebne vrste pingvina. Godišnje ga posjeti oko 15.000 ljudi.

Zvuči zanimljivo? Pa, prema opisu posla, dobrotvorna organizacija traži ljude koji nisu samo strastveni za Antarktik, već i otporni, fizički spremni i sposobni da se pridržavaju strogih protokola. Oni koji dobiju posao moraće da izdrže 24-časovnu dnevnu svjetlost i da budu bez tekuće vode čitavih pet mjeseci.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR