10 °

max 23 ° / min 10 °

Nedjelja

28.04.

23° / 10°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šest astro događaja donijeće iznenadne i karmičke promjene u svačiji život

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Šest astro događaja donijeće iznenadne i karmičke promjene u svačiji život

Izvor: glossy.espreso.co.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Sve počinje 1. aprila, kada dolazi do središnjeg datuma između pomračenja. Na ovaj dan su mogući događaji koji će biti iznenadne i karmičke prirode. Vjerovatno će biti vezano za odnose, jer je osa pomračenja u znacima Ovan-Vaga, koji upravljaju sferom osjećanja.

Sljedeće, 8. aprila, imaćemo pomračenje i mlad mjesec u Ovnu, koji je odgovoran za prilično snažan napredak u vezi sa temom napredovanja nečijih ličnih interesa. Na primjer, neko može sebično lobirati za svoj projekat ili započeti vezu!

Nakon ovoga, 12. aprila, dolazi do konjunkcije Merkura i Sunca u Ovnu, što stvara skrivene i misteriozne veze, ideje ili neke projekte.

18. aprila Venera se povezuje sa Čvorom budućnosti – na ovaj dan mnogi ljudi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu ili će početi dramatične promjene u postojećim odnosima.

Ipak, jedan od glavnih događaja ne samo u aprilu, već i cijele godine biće konjunkcija Urana i Jupitera u Biku zajedno sa Stelijumom planeta.

To je energija drastičnih finansijskih i stambenih promjena koje mogu uticati doslovno na sve ljude. Manifestacija počinje 18. aprila i trajaće do 21. aprila.

Mjesec se završava moćnim punim mjesecom u Škorpiji 24. aprila, što će biti povezano sa promjenama u finansijskim i intimnim sferama. Dakle, neko može imati podjelu imovine, a neko može prekinuti dugu romantičnu vezu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR