22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Horoskop u aprilu šalje pravu ljubav: Neće poštedjeti ni zauzete

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Horoskop u aprilu šalje pravu ljubav: Neće poštedjeti ni zauzete

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Mjesečni horoskop za april 2024. kaže da nam stiže jedan od najvažnijih perioda. Obilježiće ga čak šest ključnih astro događaja, a kada je ljubav u pitanju, četiri znaka horoskopa će upoznati srodnu dušu. Horoskop otkriva da je riječ o Biku, Lavu, Dejvici i Vagi. Ako ste rođeni u nekom od tih znakova, pročitajte šta vas čeka!

BIK

Astrolozi predviđaju da će se život Bika promijeniti od aprila 2024. Bićete ispunjeni ljubavlju. Ova godina će generalno biti mirna, ali to ne znači da će veze postati dosadne. Ako ste zauzeti, živjećete srećnim i ispunjenim životom bez svađa i stresa. Ovo je sjajno vrijeme da se pripremite za novog člana porodice. Bikovi koji su solo, mogu da se utješe činjenicom da je njihov budući partner već u blizini. Nije bitno da li su ga upoznali sad ili se poznaju od ranije, karakteri će biti veoma slični. Horoskop vas savjetuje da redovno idete na sastanke, grupna okupljanja ili društvene događaje na koje ste pozvani.

LAV
Ako se plašite jer je prošla godina donijela previše ljubavnih problema, otklonite strah. Radovaćete se što će april 2024. biti drugačiji. Mnogi ljudi će vas tražiti ako ste slobodni, a sve kako bi pronašli partnera sa kojim imaju slična uvjerenja i način života. Pojava ove osobe može da izazove snažnu vibraciju u "krhkim" srcima Lavova, što može da dovede do brzog braka. U međuvremenu, zauzeti Lavovi mogu da se suoče sa nekim poteškoćama. Horoskop kaže da će to biti manji sukobi koji mogu lako da se riješe.

DJEVICA

Od aprila 2024. imaćete mnogo sreće u ljubavi! Važno je da budete oprezni, kaže horoskop, jer ne treba da sudite o drugima samo na osnovu njihovog izgleda. Konkretno, početak aprila je vrijeme kada možete da započnete novu vezu ili pronađete partnera. Zauzete Djevice treba da planiraju romantične događaje i iznenađenja za svoje partnere, kao što su posebni pokloni ili kratko putovanje. Osim toga, od aprila do sredine juna, Djevice mogu donekle da zaborave da i dalje imaju romantičnog partnera. Potrudite se da pokažete drugoj osobi da su vaša osjećanja beskrajna i nepromjenljiva.

VAGA

April 2024. godine biće idealno vrijeme da započnete novu vezu. Zahvaljujući Jupiteru, možete da sretnete svoju voljenu osobu bilo kada i bilo gde. Ovo je mjesec kada će ljubavni život prosto blistati! Da biste imali slatku i romantičnu ljubavnu priču, potrudite se da otvorite svoje srce i dozvolite osjećanjima drugih da utiču na vas. Osim toga, trebalo bi da izbjegavate da se ponašate impulsivno u ljubavi jer na taj način može brzo da izblijedi. Savjet za zauzete Vage - odreknite se svih afera i posvetite se svom trenutnom partneru da biste se osjećale istinski voljeno.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR