13 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Subota

04.05.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Boja vaše zodijačke moći: Otkrijte koja je vaša

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Boja vaše zodijačke moći: Otkrijte koja je vaša

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Bez obzira da li ste odrastali imali omiljenu odjeću koju ste odbili da skinete ili kućni dekor koji se u velikoj mjeri oslanja na jednu šemu boja, velike su šanse da vas privlače određene nijanse. I postoji razlog za to, jer, kako se ispostavilo, svaki horoskopski znak ima određenu boju moći!

Boja vaše zodijačke moći je nešto što možete da koristite kako biste istakli i poboljšali najbolje kvalitete svog znaka. Zanima vas koja je vaša moćna boja? Nastavite da čitate da biste videli detaljan pregled za svaki znak.

Ovan: Crvena

Boja snage za srećnog, smjelog Ovna je crvena. Ovo je vatreni znak, poznat po svojoj strasti, motivaciji, odlučnosti, liderskim sposobnostima i ljubavi prema avanturama, pa nije ni čudo što crvena, boja poznata po intenzitetu, romantici, slavlju, opasnosti i uzbuđenju, predstavlja ovaj snažan znak. Stavite crveni karmin da biste rekli svijetu da ste glavni.

Bik: Zelena

Zemlja uvijek ima zelenilo — pouzdano je i dosljedno, baš kao Bik, zbog čega je toliko prikladno da je to boja moći ovog znaka. Zelena je poznata po rastu, opuštanju, povezanosti, spokoju, nevinosti i pouzdanosti. Nosite zeleno kada želite da se osjećate prizemljeno.

Blizanci: Žuta

Sunčano žuta je svijetla i inspirativna, što znači da je savršena boja za optimistične Blizance. Ovaj znak je poznat po tome što je otvoren, inteligentan i lagodan, sličan žutoj, koja je poznata po sreći i optimizmu.

Rak: Bijela i Srebrna

Lojalni, intuitivni, brižni i osjetljivi, Rakovi imaju dvostruku moć, bijelu i srebrnu. Kao blistavi dijamanti, čista posteljina i prazna platna, ove boje su poznate po čistoći i ljepoti. Nošenje bijelog ili srebrnog može pomoći Rakovima da se osjećaju smireno, utješeno i da ne gube nadu.

Lav: Zlatna

Kada Lavovi žele da se izdvoje iz gomile i osjećaju se kao najpouzdaniji, trebalo bi da nose zlato! Ova boja se tradicionalno povezuje sa kraljevstvom, bogatstvom, uspjehom i ekstravagancijom, tako da ćete se osjećati pozitivno, velikodušno i kao zvijezda kakva jeste.

Djevica: Zelena i smeđa

Djevice su praktični, odani prijatelji, perfekcionisti i usmjereni na samousavršavanje. Ovo je zemljani znak, pa je prikladno da su njegove boje zelena i braon. Ove boje se nalaze u prirodi, pri čemu je smeđa pouzdana i mudra, a zelena svježa, zdrava i okrepljujuća.

Vaga: Roza i plava

Vage su ljubitelji ravnoteže, mira, velikodušnosti i popustljivosti. Boje snage ovog znaka su ružičasta i plava, koje izgledaju suprotno, ali zapravo uravnotežuju jedna drugu. Roza je umirujuća, povezana sa ljubavlju, ženstvenošću, optimizmom i dobrotom, dok je plava obnavljajuća, povezana sa okeanom ili nebom, iskrenošću, intelektualnošću i promišljenošću.

Škorpija: Crna

Možda najmisteriozniji znak zodijaka, Škorpije su hrabri, ambiciozni, tajnoviti i samopouzdani. Njihova boja je crna, koja je poznata po tome što je sofisticirana i moćna. Ohrabrite svoju snagu i radoznalu prirodu tako što ćete nositi crno.

Strijelac: Ljubičasta

Strijelac se oseća još društvenije, zabavnije, iskrenije i spontanije kada nosi svoju moćnu boju: ljubičastu! Ova boja je poznata po luksuzu, plemenitosti, mudrosti, dostojanstvu, gracioznosti, misticizmu i smirenosti, pa se okružite ljubičastom da biste se osjećali pozitivnije, otvorenije i društvenije.

Jarac: Smeđa i siva

Jarčevi su poznati po tome što su disciplinovani, odgovorni, prizemni, realistični i vrijedni radnici. NJihove moćne boje su braon i siva, koje su obe neutralne nijanse koje su glavne komponente svake odjeće ili doma. Smeđa je povezana sa ozbiljnošću i stabilnošću, a siva je poznata kao neutralna, neodlučna, između crne i bijele, stabilna, zrela i pomalo misteriozna. Ovo takođe opisuje Jarca, koji ne voli da bude u centru pažnje.

Vodolija: Plava

Kreativna, društveno svjesna, nezavisna, društvena i jaka, boja moći Vodolije je plava. Ovo je jarka, lijepa boja koja donosi mir i radost posmatraču. Plava je povezana sa umjetnošću, nakitom, vodom, promišljenošću, spokojem i spokojem. Nosite plavo da kanališete svoju umjetničku stranu i osećate se smireno.

Ribe: Svijetlo zelena

Rođendani Riba su neposredno pred proljeće, tako da je njihova moćna boja lijepa, svježa svijetlozelena. Ovaj znak je poznat po tome što je emotivan, empatičan, kreativan i duhovan, a zelena je povezana sa novim rastom, zdravljem, prirodom, opuštenošću, vezom i vitalnošću. Okružite se zelenilom tako što ćete otići u šetnju prirodom da biste se osećali osvježeno.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR