26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U  IDEA i Franca prodavnicama potražite svježe meso garantovanog kvaliteta

Mozaik

Comments 0

U IDEA i Franca prodavnicama potražite svježe meso garantovanog kvaliteta

Izvor: SPONZORISANO

Autor: Antena M

  • Viber
Bogata ponuda u susret praznicima

Svježe meso vhunskog kvaliteta odličan je izvor proteina, vitamina, minerala, antioksidanata, ali i mnogih drugih sastojaka, koji su nam neophodni kako bi se pravilno razvijali i funkcionisali.

Zato je prilikom kupovine veoma važno da znate kako da prepoznate i pripremite kvalitetan komad mesa, birajući na taj način najbolje za sebe, porodicu i prijatelje.

Vođeni tom logikom i potrebom da svojim kupcima uvijek pruže prvoklasne proizvode, IDEA i Franca i ovoga puta pripremile su za vas najbolju ponudu svježeg mesa.

Ističući važnost promocije provjerenih proizvođača i njihovih proizvoda, stavile su akcenat na svježinu i garantovani vrhunski kvalitet, još jednom donoseći na naše tržište ono po čemu su prepoznati. Asortiman je raznovrstan, ponuda uvijek svježa, a svaki proizvod koji se nađe na policama propraćen je dokazima o bezbjednosti i prvoklasnom kvalitetu. Meso u IDEA i Franca prodavnicama poznato je i po sočnom ukusu, što potvrđuju i ljubitelji pravog gastronomskog užitka.

No, to nije sve! Uz najzdravije, najkvalitetnije i najsigurnije svježe meso u IDEA i Franca marketima, idu i najpovoljnije cijene! Stoga vas pozivamo da u susret prvomajskim praznicima, koji su mnogima sinonim za uživanje u prirodi i roštiljanje, posjetite najbližu IDEA i Franca prodavnicu i uvjerite se u odličnu ponudu specijalno pripremljenu za vas.

Takođe, osim što ćete sebi priuštiti najbolje i pritom uštedjeti, dobićete i prave savjete!

Vrhunski mesari u IDEA-i i Franci otkriće vam nekoliko trikova koji će vam olakšati da odaberete najkvalitetnije svježe meso, napravite idealne ćevape i naučite kako se priprema savršen praznični ručak.

Upoznaćemo vas i sa malim tajnama velikih majstora zahvaljujući kojima ćete brzo i lako pripremiti veoma ukusan i sočan roštilj.

Zato požurite da odaberete najkvalitetnije proizvode, kako bi na vrijeme isplanirali prvomajsku trpezu i pripremili se za predstojeće praznične dane.

Top artikle svježeg mesa, koji predstavljaju uvod u bogatu ponudu koju smo sa pažnjom pripremili, potražite u Idea i Franca prodavnicama.

 

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR