13 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pun je Mjesec u Škorpiji: Ova 4 znaka da budu posebno oprezna

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Pun je Mjesec u Škorpiji: Ova 4 znaka da budu posebno oprezna

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Antena M

  • Viber

Pun Mesec, jednom godišnje, nađe se u Škorpiji, a ove godine to će se desiti u noći između 23. i 24. aprila, nepuna dva sata poslije ponoći.

Mjesec simbolizuje emocije, raspoloženje, žene, narod, kao i dnevni promet (u trgovini), a Škorpija je znak strasti, novca, povreda, ljubomore, posesivnosti, ekstrema... Pošto je uticaj Mjeseca oslabljen u Škorpiji (znak Mjesečevog pada), gdje pokazuje veću dozu ljubomore, posesivnosti, potrebe za provjeravanjem i kontrolisanjem partnera... Na finansijskom planu donosi velike izazove, dileme u smislu da li iskoristiti neke situacije ili šanse za zaradu, ali to je vrlo klizav teren u kome će se teže snaći i oni s druge strane zakona...

To je još više naglašeno ove godine, jer se pun Mjesec formira na četvrtom stepenu Škorpije, koji je blizu stepena Mjesečevog pada (treći stepen Škorpije), tako da je ovo jedan ranjiv, preosjetljiv, nepovjerljiv, isključiv, intuitivan, hipersenzitivan, tajanstven Mjesec, pa još u napetom aspektu da neumoljivim Plutonom koji inače upravlja Škorpijom - mnogo strasti i ljubomornih scena, a malo nježnosti. Muškarci će biti agresivniji, žene slabije, i baš zato bi trebalo da pripaze s kim se viđaju, upoznaju, izlaze, a u bračnim odnosima mogući su sukobi, ljubomorne scene i rasprave.

Ova pozicija Meseca budi iracionalne strahove i intenzivne emocije, dok podsvijest lako upija loše utiske iz okoline, što negativno djeluje na osjetljive i psihički nestabilne osobe. Takođe, upozorava i na pretjerivanje u konzumiranjau alkoholnih pića, što može da rezultira agresivnim ponašanjem (uglavnom prema ženama i u porodičnim odnosima) i opasnim situacijama u saobraćaju.

Uticaj nadolazećeg punog Mjeseca osjeća se nekoliko dana prije i poslije ove faze (do 27. aprila), zbog čega u tom periodu ne bi trebalo insistirati na pokretanju bilo čega novog, važnog, poput veridbe, vjenčanja, selidbe, kupovine stana, kuće, automobila, potpisivanja ugovora... ne treba zaboraviti ni da je Merkur još u retrogradnom hodu (do 26. aprila), što naglašava uticaj punog Mjeseca.

Ovogodišnji pun Mjesec u Škorpiji najviše će osjetiti oktobarske Škorpije, aprilski Bikovi, julski Lavovi i januarske Vodolije, posebno ako im je Sunce, Mjesec ili podznak blizu četvrtog stepena Škorpije, Bika, Lava ili Vodolije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR