18 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

26.05.

23° / 14°

Srijeda

27.05.

23° / 12°

Četvrtak

28.05.

25° / 12°

Petak

29.05.

22° / 15°

Subota

30.05.

20° / 13°

Nedjelja

31.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

01.06.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telekom: Besplatan internet za lakši pristup digitalnim uslugama i informacijama

Tehnologija

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Telekom: Besplatan internet za lakši pristup digitalnim uslugama i informacijama

Korisnici Extra TV platforme koji nemaju internet, od danas do kraja godine dobijaju 1GB besplatnog interneta mjesečno, saopšteno je iz Crnogorskog Telekoma.

Na taj način Telekom u skladu sa svojom misijom – da što većem broj građana Crne Gore omogući pristup najsavremenijim telekomunikacionim servisima – dovodi brzi internet u većinu crnogorskih domova, navode iz kompanije. 

"Sve što je potrebno jeste da se korisnik (fizičko lice) preko mobilnog telefona, tableta ili laptopa poveže na svoju Wi-Fi mrežu i aktivira besplatan internet. Uputstvo za aktivaciju dostupno je na Extra TV portalu, internet stranici www.telekom.me  i pozivom na broj 1500", pojašnjavaju iz Telekoma. 

Ističu da ovim žele da svim građanima koji nemaju pristup brzom internetu omoguće i olakšaju dostupnost digitalnih usluga i informacija.

"Internet je postao nezamjenljiv alat za sve veći broj građana, pružajući priliku za bolje informisanje, obrazovanje, trgovinu i servise javne uprave. Izuzetno nam je zadovoljstvo što na ovaj način veliki dio naših korisnika stiče mogućnost da osjeti prednosti digitalnog društva. Napredna Telekomova infrastruktura omogućava da se sami proces priključenja na internet obavi brzo i jednostavno", kazao je Marjan Popović, menadžer za razvoj proizvoda u Telekomu.

Ako potroše besplatni internet, korisnici mogu da nastave surfovanje aktivacijom jedne od "Internet na klik" opcija preko Extra TV portala, ili pretplatom na neki od standardnih Internet paketa iz ponude Telekoma.

Dodatne informacije o cjelokupnoj Telekom internet ponudi moguće je pronaći na zvaničnom sajtu kompanije www.telekom.me

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR