25 °

max 30 ° / min 21 °

Četvrtak

06.08.

30° / 21°

Petak

07.08.

30° / 21°

Subota

08.08.

33° / 23°

Nedjelja

09.08.

34° / 23°

Ponedjeljak

10.08.

34° / 22°

Utorak

11.08.

33° / 22°

Srijeda

12.08.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vajber predstavio novu funkciju

Tehnologija

Comments 0

Izvor: B92

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Vajber predstavio novu funkciju

Vajber, jedna od vodećih plaformi za razmjenu poruka na svijetu, predstavila je novu funkciju - "Kreiraj svoj stiker" koja omogućava korisnicima da dizajniraju i kreiraju svoje personalizovane stikere i pakete stikera.

Tokom proteklih godina, Vajber je objavio hiljade uređenih stiker paketa koji su dijeljeni među njegovim korisnicima 30 milijardi puta samo tokom prošle godine. Vajber će im, od sada, pružiti mogućnost da izraze šta god žele kreiranjem sopstvenih stikera.

Bilo da se radi o prikazima drugih osoba unutar njihove Vajber grupe prijatelja, zabavnim kućnim ljubimcima ili posebnom paketu stikera koji najavljuje neki važan događaj - korisnici će sada moći da osmisle, kreiraju i pošalju stikere koji predstavljaju bukvalno sve što se dešava u njihovom životu.

Korisnici će moći da kreiraju pakete od najviše 24 pojedinačnih stikera tako što će:

- otvoriti funkciju kreiranja stikera na stiker marketu,
- pristupiti stiker meniju unutar bilo kog četa,
-  momentalnom transformacijom bilo koje fotografije u oblik stikera.

Funkcija kreiranja stikera omogućava korisnicima da:

- Oblikuju stikere: pomjeranjem fotografije u krug, rotiranjem ili zumiranjem na određeni detalj kako bi se stiker fokusirao. Dodatno im je na usluzi i „magični štapić“ kojim mogu da izbrišu pozadinu fotografije.

- Ukrašavaju stikere: Kada odrede oblik, moći će da ih ukrase ispisima, tekstom, drugim stikerima ili emotikonima kako bi postali jedinstveni.

- Kao kreatori sopstvenih stiker paketa, korisnici će imati mogućnost da izaberu da li će omogućiti drugima da ih takođe koriste, time što će obilježiti svoj stiker paket kao javan ili privatan. Uz to, imaće mogućnost i da prijave javne pakete u slučaju da sadrže povrede Vajberovih korisničkih uslova.

Kreiranje sopstvenih stikera na Vajberu će biti dostupno narednih dana za Android uređaje na Google Play Store-u, a uskoro i za iOS uređaje i Viber Desktop.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR