10 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Neograničeni internet za postojeće i nove Telekom postpejd korisnike

Tehnologija

Comments 0

Neograničeni internet za postojeće i nove Telekom postpejd korisnike

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Crnogorski Telekom svim postojećim postpejd korisnicima poklanja neograničen mobilni internet do kraja godine za surfovanje u provjereno najbržoj 4G mobilnoj mreži u Crnoj Gori, saopšteno je iz kompanije. 

Uz to, novi postpejd korisnici po potpisivanju ugovora dobijaju do 12 mjeseci neograničenog interneta.

Iz Telekoma napominju da neograničeni internet poklanjaju u sklopu kampanje "Svijet novih mogućnosti", nakon što su nedavno predstavili Nonstop postpejd pakete sa neograničenim minutima ka svim mrežama.

Na taj način, objašnjavaju u ovoj kompaniji, žele da što većem broju građana Crne Gore omoguće pristup najsavremenijim digitalnim servisima i uslugama.

Postojeći Telekom Nonstop, Max i Magenta 1 korisnici neograničene gigabajte mogu aktivirati kroz aplikaciju Telekom ME, slanjem poruke NEOGRANICENO na broj 1467, pozivom na broj 1500 ili posjetom T-Centru.

Novi korisnici ovu opciju dobijaju potpisivanjem ugovora.

"Telekomova napredna infrastruktura i kapaciteti mreže omogućavaju nam da korisnicima pružimo priliku da postanu dio svijeta novih mogućnosti, a budući da u svakodnevici svih nas najvažnije mjesto zauzimaju aplikacije i sadržaj, dostupnost, brzina i pouzdanost mreže postali su ključ vrhunskog korisničkog iskustva.

Telekom je zato posvećen povezivanju korisnika ne samo jednih sa drugima, već i sa mogućnostima digitalnog svijeta. Vjerujemo da bez obzira na to gdje živite, šta radite, koliko ste zauzeti tokom dana – lak i pouzdan pristup Internetu otvara svijet novih mogućnosti kad god i gdje god vam je to potrebno", kazala je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu.

 Dodatne informacije o Telekom postpejd ponudi mogu se pronaći na zvaničnom sajtu kompanije www.telekom.me

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR