21 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

11.07.

36° / 21°

Nedjelja

12.07.

35° / 22°

Ponedjeljak

13.07.

31° / 22°

Utorak

14.07.

32° / 18°

Srijeda

15.07.

32° / 20°

Četvrtak

16.07.

32° / 20°

Petak

17.07.

33° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nove povoljnosti za korisnike Telekom mobilnog interneta

Tehnologija

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Nove povoljnosti za korisnike Telekom mobilnog interneta

Crnogorski Telekom korisnicima mobilnog interneta ovog ljeta nudi pet puta više gigabajta za surfovanje u provjereno najbržoj mreži u Crnoj Gori, bez obaveze potpisivanja ugovora, saopšteno je iz te kompanije.

Kako je navedeno, korisnici paketa Libero Plus M2 će u naredna tri mjeseca umjesto 100 dobiti 500 GB mjesečno, a nove korisnike koji potpišu ugovor na 3, 6, 12 ili 24 mjeseca, očekuje i popust na pretplatu.

Iz Telekoma ističu da je situacija u kojoj smo se nedavno našli – i koja je pokazala koliko je značajna uloga pristupa mreži i stabilnog i brzog interneta u našoj svakodnevici – uslovila i da ljeto provedemo u svojoj zemlji. Zato su odlučili da korisnicima koji će odmor iskoristiti da dodatno istraže i upoznaju Crnu Goru pruže priliku da u mogućnostima najbržeg interneta u zemlji uživaju gdje god se nalaze – na izletu, planini, moru, kod kuće...

„Budući da ljeto provodimo kod kuće, u Crnoj Gori, ovo je odlična prilika da fotografišemo i snimamo najljepše predjele u našoj zemlji, a da bismo ih podijelili sa prijateljima i možda još nekoga inspirisali da krene našim stopama, potreban nam je brz internet. Pouzdanost, stabilnost i brzina mobilne mreže Telekoma, za koju smo i ove godine dobili priznanje, našim korisnicima pružaju vrhunsko korisničko iskustvo, zbog čega smo odlučili da im ponudimo dodatne gigabajte – kako bi ostali povezani jedni sa drugima, i imali brz i lak pristup aplikacijama, servisima i različitom sadržaju u svakom trenutku“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu.

Internet iz Libero Plus M2 paketa može se dijeliti sa odabranim Telekom postpejd brojem. Takođe, iz Telekoma podsjećaju i da svi korisnici koji potpišu ugovor, bez dodatne naknade dobijaju servis Stream On, što znači da imaju neograničeni protok podataka za video sadržaje putem mobilnih telefona, tableta, lap topa ili smart TV-a na aplikacijama YouTube, HBO Go, Extra TV i Netflix.

Ponuda traje do kraja avgusta ove godine, a više detalja o ponudama Telekoma može se pronaći na zvaničnom sajtu kompanije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR