23 °

max 33 ° / min 22 °

Subota

15.08.

33° / 22°

Nedjelja

16.08.

32° / 23°

Ponedjeljak

17.08.

33° / 22°

Utorak

18.08.

34° / 22°

Srijeda

19.08.

32° / 22°

Četvrtak

20.08.

31° / 22°

Petak

21.08.

33° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mastercard i Telekom doniraju Crvenom krstu za program Briga o starijima

Tehnologija

Comments 0

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Mastercard i Telekom doniraju Crvenom krstu za program Briga o starijima

Za svaku transakciju koju korisnici Telekoma u naredna dva mjeseca obave kroz Telekom ME aplikaciju plaćajući račune Mastercard® platnom karticom, kompanije Mastercard i Telekom doniraće 0,50 eura Crvenom krstu Crne Gore, za program ''Briga o starijima'', saopšteno je iz Telekoma.

Kako je navedeno, Telekom korisnici će, uz to, na poklon dobiti 5 GB koje mogu sami iskoristiti ili pokloniti.

"Donacija Mastercarda i Telekoma biće usmjerena na pružanje pomoći starijim osobama u ruralnim područjima Crne Gore, pojašnjavaju iz ovih kompanija. Naime, za veliki broj starijih i samačkih domaćinstava, posebno na sjeveru zemlje, teško je osigurati kontinuiranu pomoć i podršku. Crveni krst zato nastoji da im kroz terenski rad dugoročno pomogne nabavkom stvari nephodnih za svakodnevni život.  Plaćanjem računa karticom Mastercard kroz Telekom ME aplikaciju korisnici Telekoma dobiće i 5 GB za surfovanje u najbržoj mreži.

Gigabajti su validni 30 dana od dana aktivacije, a mogu ih koristiti na svom postpejd broju ili ih pokloniti drugom postpejd broju registrovanom u istoj aplikaciji. Bilo da gigabajte zadržavaju za sebe ili ih poklanjaju, potrebno ih je aktivirati u Telekom ME aplikaciji (Glavni meni – Program nagrađivanja – 5 GB Promo–Mastercard), napominju iz Telekoma.

 „U skladu sa opredjeljenjem da poslujemo dobro čineći dobro, kompanija Mastercard osnažuje pojedince da započnu inicijative i dožive iskustva kojima će doprinijeti boljitku zajednice u kojoj žive. Veoma smo ponosni što smo zajedno sa inovativnim partnerom kao što je Crnogorski Telekom, dio kampanje koja će ne samo prukupiti sredstva za pomoć starijim licima, već i podići svijest u Crnoj Gori o potrebi za tim“, dodala je Jelena Ristić, direktorka za tržišta Crne Gore, Srbije, i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard.

 „Vrijeme iza nas pokazalo je da digitalni servisi i aplikacije poput naše nisu tek alternativa već često sigurnija i jednostavnija opcija ili realna nužnost pri obavljanju svakodnevnih obaveza. Zato želimo da ohrabrimo korisnike da nastave da ih koriste kako bi na lakši, brži i sigurniji način, iz svog doma, izmirivali obaveze. Osim što će na taj način doprinijeti projektu Crvenog krsta usmjerenom na posebno osjetljivu stariju populaciju, od nas će dobiti 5 GB interneta za surfovanje u zvanično najbržoj mobilnoj mreži u Crnoj Gori, za koje sami mogu da odluče da li će ih zadržati ili pokloniti nekome“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Telekomu.

 Telekom ME aplikacija je besplatna za preuzimanje na Google Play i App Store-u, i dostupna je za sve Android i iOS pametne uređaje. Nakon što u aplikaciju unesu podatke o servisima koje koriste, korisnici će na početnoj strani dobiti informaciju o posljednjem računu koji Mastercard platnom karticom mogu platiti u dva koraka.

 Akcija počinje danas i traje do 30. septembra, a važi za sve servise Telekoma.

 Više informacija o zajedničkoj donatorskoj akciji kompanija Mastercard i Telekom može se pronaći na sajtu www.telekom.me.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR