1 °

max 5 ° / min -1 °

Subota

16.01.

5° / -1°

Nedjelja

17.01.

2° / -2°

Ponedjeljak

18.01.

4° / -3°

Utorak

19.01.

6° / -3°

Srijeda

20.01.

6° / -1°

Četvrtak

21.01.

10° / 4°

Petak

22.01.

10° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Za bolji kraj 2020:  Od Telekoma 100 GB postpejd korisnicima, duple opcije u pripejdu

Tehnologija

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Za bolji kraj 2020: Od Telekoma 100 GB postpejd korisnicima, duple opcije u pripejdu

Godinu za nama teško da možemo nazvati uobičajenom, pa nas sasvim sigurno ne očekuju ni uobičajeni praznici, poručuju iz Telekoma.

"Euforija ipak neće izostati, a na nama je da pronađemo način da podijelimo pažnju i ljubav sa najbližima, čak i kada nismo zajedno. Svjesni toga, odlučili smo  da godini daju bolji kraj, i svim postpejd korisnicima poklone 100 GB kako bi se lakše povezali sa onima koji su im potrebni".

I Telekom pripejd korisnici koji do februara aktiviraju jednokratne opcije, dobijaju duplo više svega – gigabajta, minuta i poruka.

 "Poklon od 100 GB za surfovanje u zvanično najbržoj mreži u Crnoj Gori aktuelni postpejd korisnici mogu aktivirati kroz Telekom ME aplikaciju, a ponuda važi do 15. januara. Novi Non-stop postpejd korisnici Telekoma gigabajte mogu trošiti 12 mjeseci.

 Takođe, poklon gigabajti i popusti očekuju i Non-stop, Max i Smart korisnike koji kroz Telekom ME aplikaciju produže ugovor. Gigabajti su dostupni u rezidencijalnim ali i u određenim biznis paketima, a više informacija o tome dostupno je na sajtu www.telekom.me

 Non-stop postpejd paketi donose neograničene minute za razgovore ka svim mrežama, kao i dodatnih 100 GB mjesečno za opušteno uživanje u sadržaju dostupnom na YouTube i HBO GO platformama. Na taj način korisnici ne troše gigabajte iz osnovnih paketa, a na isti način funkcioniše i njihova Extra TV mobilna aplikacija. Portal radio.telekom.me donosi muzički i informativni program brojnih crnogorskih radio stanica bez potrošnje interneta.

 Takođe, korisnici Non-stop postpejda mogu da podijele internet iz paketa sa jednim postpejd brojem koji se nalazi na nekoj od tarifa iz aktuelne ponude Telekoma (Non-stop, Max, Magenta 1)", navedeno je u saopštenju.

 Istovremeno, kako je navedeno, Telekomovi korisnici ne moraju da brinu o neželjenoj internet potrošnji, jer kada potroše gigabajte uključene u paket, pristup internetu se blokira. Korisnici mogu aktivirati dodatne opcije i uvijek biti online, u zemlji i u inostranstvu.

 Detalji o novogodišnjim povoljnostima mogu se dobiti na sajtu www.telekom.me, u Telekom ME aplikaciji i pozivom na broj 1500.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR