9 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Unaprijeđena Telekom ME aplikacija: Još veća kontrola – brzo, lako i digitalno

Tehnologija

Comments 0

Unaprijeđena Telekom ME aplikacija: Još veća kontrola – brzo, lako i digitalno

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski Telekom je lansirao unaprijeđenu verziju Telekom ME aplikacije koja korisnicima donosi još veću kontrolu i brojne mogućnosti – da sami uključe broj a račun plate naknadno, prijave smetnje u radu servisa i prate status prijave, pronađu detaljna uputstva za situacije koje mogu brzo i lako da riješe sami, da upute prigovor na račun, kao i da direktno komuniciraju sa agentima Telekoma kroz Live Chat.

Kako je saopšteno iz kompanije, korisnici koji još nemaju Telekom ME aplikaciju mogu je besplatno preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery.

"Osim unaprijeđene sekcije Pomoć i mogućnosti da samostalno uključe broj, značajno je unaprijeđen proces kupovine uređaja. Zbog toga su u Telekomu pripremili specijalna sniženja u online prodavnici u aplikaciji, pa se sa posebnim popustima mogu kupiti neki od najnovijih i najpopularnijih uređaja – Xiaomi Redmi 9T, Huawei P Smart 2021, Huawei Watch GT2.

Najveća novina u aplikaciji – mogućnost da se uključi broj isključen zbog duga a račun plati naknadno – funkcioniše tako što ukoliko korisnik zaboravi da plati račun i dođe do isključenja, aplikacija će to prepoznati i ponuditi opciju da ponovno aktivira broj, a račun je neophodno platiti u narednih pet dana.

Ukoliko korisnici imaju nedoumice ili prigovore u vezi sa računom, kroz sekciju Podrška/Prijavi problem mogu da se detaljnije informišu o računu i dobiju odgovor na pitanje ili komentar.

Takođe, sekcija Podrška u Telekom ME aplikaciji sada korisnicima donosi mogućnost da pronađu još više detalja o servisima i uslugama, odgovore na najčešća pitanja i uputstva za brzo i jednostavno samostalno rješavanje problema, kao i praćenje statusa prijave smetnji u radu servisa", pojašnjavaju iz kompanije. 

Nova verzija aplikacije, ističu iz Telekoma, zadržava i sve funkcionalnosti na koje su korisnici Telekoma navikli i koje koriste kako bi na brz, lak i digitalan način upravljali servisima.

Među njima su praćenje potrošnje minuta gigabajta i SMS-ova, upravljanje troškovima, pregled i plaćanje računa.

"Korisnici takođe kroz Telekom ME aplikaciju mogu da dopune pripejd brojeve – dopune kroz aplikaciju vrijede duplo – ali i da aktiviraju dodatne servise i opcije, produže ugovor i za to dobiju posebne povoljnosti, u zavisnosti od servisa na koji se ugovor odnosi.

Iz Telekoma napominju da je aplikacija dostupna korisnicima svih mobilnih mreža kako bi mogli da na najjednostavniji način upravljalju Telekom fiksnim, TV i internet servisima koje koriste. Aplikacija je dostupna i na engleskom jeziku", navode u saopštenju. 

Više informacija o Telekom ME aplikaciji i akciji prikupljanja donacija može se pronaći na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/mobilna-aplikacija

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR