30 °

max 37 ° / min 24 °

Petak

30.07.

37° / 24°

Subota

31.07.

39° / 22°

Nedjelja

01.08.

40° / 24°

Ponedjeljak

02.08.

38° / 24°

Utorak

03.08.

38° / 23°

Srijeda

04.08.

38° / 25°

Četvrtak

05.08.

35° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Telekom: Nikad lakša ponovna aktivacija i upravljanje sezonskim paketima

Tehnologija

Comments 0

Telekom: Nikad lakša ponovna aktivacija i upravljanje sezonskim paketima

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski Telekom već nekoliko godina u svojoj ponudi ima usluge namijenjene sezonskim korisnicima, čija je najveća prednost mogućnost korišćenja servisa – televizije, interneta, telefona – tokom godišnjih odmora ili u periodima godine kada su im potrebni, i njihova deaktivacija do ponovnog korišćenja, saopšteno je iz te kompanije.

Iz Telekoma sada poručuju da upravljanje sezonskim paketima nikad nije bilo lakše jer korisnici sve mogu da završe online, u par klikova.

"Naime, korisnici koji od ranije imaju aktivan neki od sezonskih paketa sada na stranici mogu da ga reaktiviraju u par klikova i logovanjem putem svog Telekom naloga kompletan proces reaktivacije završe online. Oni koji nemaju Telekom nalog mogu ga kreirati takođe u par klikova slijedeći instrukcije kada započnu process reaktivacije sezonskog paketa. Naravno, korisnicima su i dalje dostupne mogućnosti za reaktivaciju koje su im i ranije bile na raspolaganju – putem Call centra ili u Telekom poslovnicama.

U ponudi sezonskih paketa Telekoma nalaze se Extra Duo (fiksni internet i fiksni telefon), Extra Trio (Extra TV, internet i telefon) i TV Duo (Extra TV i fiksni telefon) paketi. U paketima koji sadrže Extra TV uključeni su Extra TV Start paket i dodatni Pink paket, što je ukupno 151 kanal. Fiksni internet ima neograničeni protok sa brzinama do 40 Mbps na optici", piše u saopštenju.

Kako je navedeno, glavna povoljnost ovih paketa je mogućnost njihovog korišćenja u minimalnom periodu od 30 dana, nakon čega se paket može u bilo kom trenutku deaktivirati do ponovnog korišćenja.

"Kada se odluči za deaktivaciju sezonskog paketa, korisnik izmiruje sve dospjele obaveze, a pretplatu plaća proporcionalno broju dana korišćenja usluge. Maksimalni period neaktivnosti je 24 mjeseca", piše u saopštenju.

Više informacija o sezonskim paketima i načinima aktivacije dostupno je na ovdje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR