27 °

max 37 ° / min 24 °

Petak

30.07.

37° / 24°

Subota

31.07.

39° / 22°

Nedjelja

01.08.

40° / 24°

Ponedjeljak

02.08.

38° / 24°

Utorak

03.08.

38° / 23°

Srijeda

04.08.

38° / 25°

Četvrtak

05.08.

35° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stigao je TIDAL - najbolji zvuk koji te prati svuda sada uz Telemach!

Tehnologija

Comments 0

Stigao je TIDAL - najbolji zvuk koji te prati svuda sada uz Telemach!

Autor: Antena M

  • Viber

TIDAL, vodeća globalna muzička i zabavna striming platforma, od danas je dostupna za Telemach korisnike.

Telemach korisnici sada mogu da uživaju u preko 70 miliona pjesama svih muzičkih žanrova strane i domaće muzike, hiljadama pažljivo odabranih muzičkih plejlista i u preko 250.000 videa vrhunskog kvaliteta, sve to bez reklama, u online i offline režimu. TIDAL sadržajima korisnici mogu da pristupe preko mobilnog telefona, tableta, računara, SMART TV-a i Bluetooth uređaja.

Osim zvuka vrhunskog kvaliteta, koji je dostupan u TIDAL Premium paketu, HiFi paket pruža najbolji zvuk bez gubitaka uz dodatke Master Quality Audio (MQA), Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos, dok su Family paketi namijenjeni za do 6 članova porodice. 

TIDAL nudi i personalizovane muzičke preporuke i omogućava korisnicima da kreiraju sopstvene audio i video plejliste. Pored muzičkih, dostupni su i ekskluzivni video sadržaji, muzički spotovi, ali i nastupi uživo muzičkih zvijezda, intervjui sa njima, podkasti, preslušavanje novih albuma, druženje i upoznavanje sa izvođačima

TIDAL Premium od danas je sastavni dio ponude za sve postojeće korisnike EON Premium paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom.
Novi i postojeći korisnici EON Light i Full paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom dobijaju promotivno Tidal Premium uz ugovornu obavezu 24 mjeseca.

TIDAL je globalna muzička i platforma za zabavu koju su kreirale i koju vode svjetske muzičke zvijezde, povezuje umjetnike i njihove obožavaoce kroz jedinstveni originalni sadržaj i ekskluzivne događaje. Dostupna je u 61 zemalja, a u svom katalogu ima više od 70 miliona pjesama i 250.000 videa visokog kvaliteta, zajedno sa originalnim video sadržajima, podkastima, hiljadama plejlista koje su kreirali i novi izvođači putem TIDAL Rising. Uz želju osnivača da stvore održivi model za muzičku industriju, TIDAL je dostupan u Premium i HiFi rezolucijama - što uključuje snimke sa potvrdom kvaliteta (MQA), Sonijeve snimke 360 Realiti Audio i Dolbi Atmos Music.

Za više informacija posjetite https://tidal.com

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR