14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Infinum otvorio kancelariju u Amsterdamu

Tehnologija

Comments 0

Infinum otvorio kancelariju u Amsterdamu

Autor: Antena M

  • Viber

Posljednjih nekoliko godina, jedna od najperspektivnijih tehnoloških kompanija Infinum, proširila je svoje poslovanje u Evropi i SAD-u otvaranjem kancelarija na strateškim lokacijama kako bi bili bliži svojim klijentima. Nakon sedam kancelarija u šest zemalja, od kojih je jedna u Podgorici, nedavno su otvorili kancelariju u Holandiji, jednom od najuzbudljivijih evropskih tehnoloških središta.

Kancelariju u Amsterdamu vodi Martijn Spek, iskusni menadžer sa više od 20 godina iskustva u tehnološkoj industriji.

„Infinum je osnovan prije 18 godina, ovo je sedma lokacija kompanije, ali na lokalnom tržištu započinjemo nešto novo. Uzbudljivo je biti dio projekta od samog početka i radujem se što ćemo zajedno graditi Infinum brend u Holandiji. Prema mom iskustvu, na ovom tržištu važno je sprovoditi riječi u djela, odnosno da uvijek isporučite ono što obećate. Infinum je pokazao zavidan kvalitet rada do sada i holandskim klijentima možemo ponuditi dodatnu vrijednost”, rekao je Martijn Spek.

Infinum već godinama sarađuje sa međunarodno priznatom i nagrađivanom agencijom Dept sa sjedištem u Amsterdamu, dok ih dugogodišnje partnerstvo s liderom na tržištu pametne rasvjete, Signify, povezuje sa Eindhovenom. Globalno sjedište Philipsa, Infinumovog dugogodišnjeg klijenta, takođe je u Amsterdamu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR