24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Savršeni saputnik za moderan život - Samsung Galaxy Watch6

Tehnologija

Tag Gallery
Comments 0

Savršeni saputnik za moderan život - Samsung Galaxy Watch6

Izvor: sponzorisani tekst

Autor: Antena M

  • Viber

Nekada su satovi služili isključivo za računanje vremena, a danas su postali neizostavni saveznici u skoro svim aktivnostima modernog čovjeka.

Uz ovaj gedžet na ručnom zglobu uz sebe uvijek imate „partnera“ koji će vam pomoći da na pravi način odgovorite izazovima koje nam donosi užurbana svakodnevica. Jedan od takvih uređaja je i Galaxy Watch6 koga s pravom možemo nazvati savršenim saputnikom za moderan život.

Uz ovaj sat na ručnom zglobu imate i ličnog trenera i navigaciju.

Uz njegovu pomoć takođe birate muziku koju ćete da slušate, pratite koliko hodate, kako spavate, ko vam je pisao i ko vas je zvao.

Samim tim pomaže vam u uštedi vremena, te doprinosi da budete rasterećeniji, produktivniji i naravno zdraviji.

Saveznik u zdravim stilovima života

Samsung Galaxy Watch6 prava je evolucija na vašem zglobu. U pitanju je uređaj koji vas motiviše da vodite računa o zdravlju i to prikupljanjem brojnih parametara koji služe kao savršeni orjentir na putu zdravih stilova života.

Naime, ovaj uređaj ima senzore koji omogućavaju praćenje različitih faza sna, uključujući laku, duboku i REM fazu.

Ti podaci će vam pomoći da bolje razumijete svoje spavanje, identifikujete eventualno nesanicu i radite na poboljšanju rutine spavanja.

Galaxy Watch6 prati i vaše korake, puls, potrošnju kalorija, potom razne aktivnosti kao što su plivanje, hodanje i trčanje.

Sam prepoznaje početak vježbanja i pomaže vam da pratite svoju fizičku aktivnost i postavite ciljeve.

Pametni sat prati i vaš srčani ritam tokom dana i tokom vježbanja, što može biti korisno za praćenje opšteg stanja organizma.

S obzirom na to da pruža brojne mogućnosti koje će vam olakšati ostvarenje ciljeva, savršen je za sve ljude koje motivišu rezultati, kao i za one koji vole da imaju „oslonac“ na koji će računati u svakom trenutku.

Produktivnost je zagarantovana

Galaxy Watch6 podiže iskustvo korišćenja nosivih uređaja na viši nivo i nudi potpuno nove dizajne za bolji pogled, veću snagu i bogatiji izbor prilagodljivih i udobnijih opcija.

Zahvaljujući 20 odsto većem ekranu, sa prikazom više teksta i većom tastaturom, ne morate uvijek da vadite telefon kada vam stignu poruka ili mejl, već ih možete jednostavno pročitati na svom satu.

Ekran se odlikuje maksimalnom osvetljenošću od 2000 nita, u kombinaciji sa funkcijom uvijek uključenog osvjetljenja ekrana, koja omogućava da vidite i radite čak i pri jakoj sunčevoj svjetlosti.

Uz unaprijeđen procesor i memoriju, Galaxy Watch6 omogućava lakšu i bržu interakciju, čime će vaša produktivnost biti podignuta na jedan sasvim novi nivo.

Pritom, ne morate da brinete ni o trajanju baterije, jer ona na Galaxy Watch6 seriji dolazi veća i sa smanjenom potrošnjom, kako bi se podržao veći i jasniji ekran.

Ono što se smatra jednom od najvećih prednosti Galaxy Watch6 satova jeste njegova kompatibilnost sa različitim aplikacijama. Tako na možete pretražiti Galaxy Store kako biste pronašli aplikacije koje vam pomažu u svakodnevnim zadacima.

To mogu biti aplikacije za praćenje vremena, kalendar ili čak alati kao što su planer i alarm.

Kako biste maksimalno iskoristili svoj pametni sat najbolje je da ga povežete sa pametnim telefonom poput Samsung Galaxy Z Flip5, čime ćete biti u mogućnosti da pristupite obaveštenjima, porukama i drugim korisnim informacijama direktno na svom satu.

Osim toga, njime kontrolišete muziku, koristite navigaciju i još mnogo toga.

U korak s trendovima

Osim što nam olakšavaju svakodnevne aktivnosti, Samsung Galaxy Watch6 satovi mogu se pohvaliti i modernim dizajnom.

Dolaze sa 30 odsto tanjim okvirom i 15 odsto tanjim rotirajućim okvirom, što dodatno ističe ljepotu originalnog kružnog rama.

Galaxy Watch6 serija ima nova moderna, interaktivna i informativna lica sata koja na najbolji način koriste veliki ekran, dok kaiševi na jedan klik omogućavaju korisnicima da kombinuju i uparuju kaiševe.

Zato, neka vaš Galaxy Watch6 bude više od sata. Učinite ga vašim najboljim pomoćnikom i dan organizujte na najefikasniji mogući način.

Više o Samsung Galaxy Watch6 satovima potražite na LINKU.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR