14 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Za Dan zaljubljenih 100 GB interneta - uživaj u ljubavi i surfu bez granica!

Tehnologija

Tag Gallery
Comments 0

Za Dan zaljubljenih 100 GB interneta - uživaj u ljubavi i surfu bez granica!

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

Dan zaljubljenih – povod za posebne trenutke i naročitu pažnju. Slijede dani ljubavi, ali i surfa bez granica, jer našim pripejd i postpejd korisnicima poklanjamo 100GB interneta, poručuju iz Telekoma. 

Besplatni gigabajti važe do srijede, 14. februara, u ponoć, a možete ih aktivirati kroz Telekom ME aplikaciju.

Korisnici koji još uvijek nemaju Telekom ME aplikaciju, mogu je besplatno preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery.

***

"Poklanjamo besplatne gigabajte, ali i besplatne kotizacije za LoveRun - rekreativni sportski događaj, koji organizuje Multisport Akademija MAYER, uz već tradicionalnu podršku Crnogorskog Telekoma.

Prijava je jednostavna i biće aktivna 13. i 14 februara. Neophodno je da preuzmete kupon iz Telekom ME aplikacije, nakon čega ćete dobiti kod za dvije besplatne kotizacije. Broj kotizacija je ograničen, zato budete brzi, jer je i trčanje ljepše u dvoje!", navode iz kompanije. 

 

Trka će biti održana u subotu, 17. februara - Vinogradi 13. jul Plantaže, dok se detaljnije informacije mogu pronaći na Love Run i Multisport Akademija Mayer stranicama na društvenim mrežama.

"U subotu nas očekuju stabilni vremenski uslovi, zato budite spremni da zajedno trčimo i širimo ljubav više nego ikad!

Na samom događaju, nakon uručenja glavnih nagrada, Crnogorski Telekom, kao pokrovitelj događaja, organizuje izvlačenje za učesnike trke i poklanja dva T - Phone Pro uređaja.

Prva LoveRun trka organizovana je u Zagrebu, kao zabavni način obilježavanja Dana zaljubljenih, ali je vrlo brzo prerasla u otvorenu trku za bilo koga ko želi da proslavi ljubav na dan ili u periodu oko dana zaljubljenih. Zbog velikog interesovanja i odlične energije u 2024. trka se održava i u gradovima u regionu – Zagrebu i Mariboru, pod jednim krovnim imenom LoveRun", podsjećaju iz Telekoma. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR