13 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prijetnja "metkom u čelo" Vučiću: SL poziva nadležne da reaguju

Region

Comments 0

Prijetnja "metkom u čelo" Vučiću: SL poziva nadležne da reaguju

Izvor: Tanjug/B92

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Potpredsjednik Srpske liste Igor Simić zatražio je reakciju nadležnih organa zbog prijetnji Aleksandru Vučiću i predstavnicima Srba u Haradinajevoj vladi da "zaslužuju metak u čelo". 

Simić je objavio na svom Fejsbuk nalogu da su posljednji incidenti uznemirili Srbe na Kosovu, a na to je izvjesni Dragan Kostić reagovao objavom da predstavnici Srba u Haradinajevoj vladi i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zaslužuju "samo po metak u čelo".

Iz Srpske liste poručuju da od nadležnih organa očekuju da procesuiraju sve koji upućuju ovakve prijetnje.

"Koji predstavnici Srba u Haradinajevoj šiptarskoj vladi... To su sve veleizdajnici kao i Vučić! Svima samo po metak u čelo", zaprijetio je Kostić ispod teksta. 

"I potpredsjednik Igor Simić i svi naši članovi uvijek će i na svakom mjestu nastaviti borbu za srpski narod. Od nadležnih organa očekujemo da procesuiraju one koji upućuju ovakve prijetnje jer nasilje se ne smije tolerisati", kažu u Srpskoj listi, prenose srpski mediji. 

Ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture i funkcioner SNS-a Zorana Mihajlović osudila je prijetnje smrću predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i političkim predstavnicima Srba s Kosova. 

"Nije nimalo lako onima koji se bore da zaštite interese Srbije i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a to su prije svih predsjednik Srbije i politički predstavnici Srba na Kosovu. Bilo koja vrsta prijetnje koja im se upućuje je nedopustiva, a posebno prijetnje smrću, na koje očekujem da nadležni državni organi odmah reaguju", rekla je Mihajlović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR