14 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Potresna ispovijest roditelja žene koja je sa ćerkama pronađena mrtva u Beču

Region

Comments 0

Potresna ispovijest roditelja žene koja je sa ćerkama pronađena mrtva u Beču

Izvor: Blic.rs

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Vesna Milošević i njene ćerke Suzana i Tanja (18), nađene su mrtve u komunalnom stanu u Beču. Prema informacijama koje su prenijeli austrijski mediji, obdukcija i istraga su pokazali da su njih tri umrle od gladi.

Međutim, Vesnini roditelji koji žive u Vitanovcu kod Kraljeva, iako ne znaju tačan uzrok smrti, vjeruju da glad to nije.

''Ta priča da su umrle od gladi nikako ne stoji. Ne znamo mnogo o tome kako su umrle sve tri, i to istovremeno, ali je nemoguće da nijesu imale šta da jedu'' - kaže za "Blic" Stevan Ilić.

Tačan datum smrti nije poznat, ali, kako prenosi Blic, Vesna se posljednji put čula sa porodicom sredinom aprila. Familija je nakon toga pokušavala da dođe do nje, telefonirala, ali bezuspješno.

U zgradu u kojoj su nađena tijela Vesna se doselila prije dvije godine i, kako tvrde njene komšije, živjela je potpuno izolovano. Oni tvrde da je žena bila depresivna, da su ćerke bile povučene i da je u nekoliko navrata bila u sigurnoj kući jer ju je muž maltretirao.

Vesna se udala 1988. godine, kada je njen muž otišao u Austriju, i ona je, sa ćerkama starim sedam mjeseci, otišla za njim. Onda su imali mnogo problema u braku, bila je čak i u sigurnoj kući, pričaju roditelji Blicu.

''Moje unuke bile su zdrave i prave. Potpuno zdrava i normalna djeca. Čula sam se sa njima 15. aprila, dugo smo razgovarale'' - kaže Vesnina majka Danica i dodaje da su za tragediju saznali iz medija, a zatim su sa njima kontaktirale bečke službe od kojih su dobili zvaničnu informaciju o smrti.

''Vesna i djeca su preživljavali sve i svašta. Bolje da nije otišla tamo, i kamo sreće da je ovde ostala sa djecom, možda bi se ovdje i zaposlila. Žao mi je što smo dozvolili da ode tamo sa djecom. Da možemo da vratimo vrijeme, zabranili bismo da ode tamo. Da su ovdje ostale, bile bi pod našim okom, unuke bi se ovde školovale, rasle, udale'' - kaže Vesnina majka Danica.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR