16 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

27.04.

20° / 10°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vozač BMW-a uhapšen jer su mu našli drogu u krvi

Izvor: 24sata.hr

Region

Comments 0

Vozač BMW-a uhapšen jer su mu našli drogu u krvi

Izvor: Index.hr

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Vozać BMW-a koji je izazvao stravičnu nesreću na naplatnim kućicama Sveta Helena u kojoj su teško povrijeđeni dijete i roditelji, uhapšen je nakon što su prvi rezultati dodatnih vještačenja pokazali da je u organizmu imao tragove opijata.

Policija objavila da je u krvi imao tragova opijata

35-godišnji vozač O. M. ispitan je u policiji, a nakon ispitivanja uz kaznenu je prijavu predat pritvorskom nadzorniku.

"Povodom saobraćajne nesreće koja se dogodila u četvrtak, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičen upravljajući ličnim automobilom pod uticajem droga i lijekova i krećući se brzinom većom od dopuštene koja je na tom dijelu saobraćajnim znakom ograničena na 50 km/h, na način da nije smanjivao brzinu kretanja i zaustavio vozilo ispred naplatne rampe autoputa, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su tri osobe, od kojih je jedno dijete, zadobile osobito teške tjelesne povrede", saopšteno je iz policije.

Iako je alkotest nakon nesreće pokazao 0,0 promila, policija je naložila analizu urina i krvi kako bi se sa sigurnošću utvrdilo je li 35-godišnji O. M. bio pod uticajem alkohola ili droge.

Vozač BMW-a se u utorak vratio s odvikavanja?

Prema dostupnim informacijama, O. M. je u utorak stigao sa liječenja na Rabu, gdje je bio zbog zavisnosti od droge GHB. Iz bolnice nisu željeli ni da potvrde, ni negiraju navode da se liječio kod njih zbog zakona o zaštiti podataka i povjerljivog odnosa liječnik-pacijent. GHB je droga bez boje i mirisa, najčešće u tečnom stanju.

Žrtve su teniski trener i njegova obitelj

Troje povrijeđenih je i dalje u teškom stanju, a prema neslužbenim informacijama, stanje im je ipak bolje i nisu više u životnoj opasnosti.

Kako se saznaje, u nesreći je stradao 38-godišnji Danijel Dobrenov, bivši trener teniserke Petre Martić, te njegov sedmogodišnji sin i supruga Ana. Oni žive u Australiji, a u Hrvatsku su stigli iz Budimpešte.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR