17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Plavi spremni za Sarajevo: Samo koncetrisani sto odsto možemo da napravimo još jedan dobar rezultat

FK Budućnost

Comments 0

Plavi spremni za Sarajevo: Samo koncetrisani sto odsto možemo da napravimo još jedan dobar rezultat

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Budućnosti su spremni za odlazak u Sarajevo!

Plavi su odradili trening na Starom aerodromu, sjutra ujutru će čarter letom poletjeti za Sarajevo, a u četvrtak će u Zenici igrati protiv šampiona Bosne i Hercegovine - Sarajeva - u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Utakmica je na programu u 20.00 časova, a u taboru našeg šampiona vlada optimizam uz obavezan respekt za velikog rivala još iz vremena SFRJ.

"Mnogo više ljudi sada vjeruje u Budućnost nakon što smo prošli jednu kvalitetnu ekipu Astane. Međutim, pokušavamo momke da oslobodimo euforije, da ih držimo na zemlji kako bi bili maksimalno koncetrisani. Samo koncetrisani sto odsto na utakmicu možemo da napravimo još jedan dobar rezultat", poručio je šef stručnog štaba Mladen Milinković na konferenciji za mediji dan prije polaska za Sarajevo.

Strateg Podgoričana izuzetno poštuje "bordo tim", ali obećava da će plavi momci dati sve od sebe.

"Sarajevo je stvarno dobar protivnik, a to ne govorim iz kurtoazije. To je tim koji se nalazi u sjajnoj formi i tim koji želi da se domogne plej - ofa LE, ali i grupne faze. Međutim, obećavam da će igrači dati maksimum i da će pokušati da obraduju sve ljude koji vole Budućnost. Prolaz dalje bi mnogo znači za sve nas, za klub, ali i za crnogorski fudbal", jasan je 52-godišnji Lozničanin, koji je sa stručnim štabom skenirao vrline i mane sarajevskog velikana.

"Igrači su upoznati sa svim, ali nekada možete da vidite mane, ali ako ih ne iskoristite - onda je to mrtvo slovo na papiru. Nadam se da će naši igrači uraditi sve što je u njihovoj moći da obezbijede plasman u naredno kolo. Za 90, 120 minuta ili poslije penala - to za nas nije bitno", rekao je Milinković.

Svi u klubu vjeruju u uspjeh, posebno nakon istorijskog trijumfa nad Astanom u Almatiju.

"Kada napravite nešto u životu, ne trebate da se zadovoljite sa tim. Uvijek treba težiti nečem većem. Mi smo pred utakmicu sa Astanom imali osjećaj da možemo da prođemo. Sada imamo ogromnu volju u želju, ali Sarajevo se nalazi u boljoj formi nego Astana", poručio je Milinković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR