14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Raičković: Traka je posebna čast, znao sam da ćemo da slavimo

FK Budućnost

Comments 0

Raičković: Traka je posebna čast, znao sam da ćemo da slavimo

Izvor: Fk-buducnost.me

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je bila nadmoćna protiv Iskre u 7. kolu Telekom 1. CFL, ali je minimalna pobjeda na areni pod Goricom stigla u posljednjem minutu utakmice zahvaljujući zlatnim rezervama u napadu - asistentu Aleksandru Vujačiću i egzekutoru Dejanu Zarubici.

Dvadesetšestogodišnji Miloš Raičković je sa kapitenskom trakom oko ruke potrčao u zagrljaj strijelcu jedinog gola.

"Odigrali smo odličnu utakmicu protiv dobre ekipe Iskre, dominirali tokom svih 90 minuta, pitali se za sve na terenu i na kraju smo zasluženo osvojili nova tri boda", govori vezista, koji ni u jednom trenutku nije strijepio da će se okršaj sa rivalom iz Danilovgrada završiti neriješenih rezultatom.

"Protivnički golman je bio odličan, dugo nismo imali rješenje da postignemo gol, ali cijelo vrijeme sam vjerovao i bio sam siguran da ćemo postići pogodak".

On je prvi put stavio kapitensku traku oko ruke u aktuelnoj sezoni, a predao mu je Draško Božović koji je izašao iz igre u 83. minutu.

"Dešavalo se i prošle godine da budem kapiten, i svaki put je to nešto posebno. Sinoć sam se osjećao stvarno fenomenalno".

Plavi su protiv Iskre upisali treću uzastopnu pobjedu u prvenstvu, primakli se lideru Podgorici na tri boda uz utakmicu manje, a igra je iz kola u kolo sve bolja.

"Postepeno podižemo formu i vraćamo se na ono što smo imali prošle sezone. Siguran sam da ćemo biti još bolji, jer ima prostora za napredak".

Momci Mladena Milinkovića u nedjelju od 15.00 časova gostuju Jezeru u Beranama u okviru 8. kola domaćeg šampionata - to će "plavima" biti četvrti meč u 12 dana.

"Neće biti lako zbog umora, ali i zbog Jezera koje ima ozbiljnu ekipu sa dobrim trenerom. Jezero nije slučajno osvojilo 11 bodova, tako da moramo da budemo oprezni i ozbiljni. Međutim, vjerujem da će naš kvalitet izaći na vidjelo i da ćemo da nastavimo sa pobjedničkom serijom", poručio je Raičković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR