12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budućnost dovela Muzurovića: Ekipa me odlično prihvatila

FK Budućnost

Comments 1

Budućnost dovela Muzurovića: Ekipa me odlično prihvatila

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Sada je zvanično, pošto je ugovor potpisan - 19-godišnji defanzivac Amir Muzurović je novi fudbaler Budućnosti. Rođeni Bjelopoljac je došao iz OFK Titograda, a sa “plavima“ je potpisao trogodišnji ugovor - do ljeta 2024. godine.

Budućnost je tako nastavila da sprovodi klupsku politiku i potpisuje ugovore sa mladim, talentovanim igračima.

“Na moje veliko zadovoljstvo potpisao sam ugovor sa ekipom Budućnosti. Uzbuđen sam i srećan što sam dobio priliku da započnem saradnju sa višestrukim šampionom i najvećim klubom u Crnoj Gori“, poručio je Muzurović.

Visoki ljevonogi defanzivac upoznao se sa ekipom i stručnim štabom.

“Ekipa me je odlično prihvatila. Neke momke znam i od ranije i mislim da ću se brzo uklopiti u novu sredinu. Siguran sam da od novih saigrača mogu dosta toga da naučim i da će mi dodatno pomoći da se prilagodim na novu sredinu“, jasan je Muzurović.

Novi štoper i novi bonus igrač počeo je karijeru u matičnom Jedinstvu, prvoligašku afirmaciju je stekao u OFK Titograd, a konkurencija za mjesto centralnog defanzivca će mu biti Vladan Adžić, Anto Babić i Velimir Vlahović.

“Cilj mi je da se nametnem treneru i zaslužim mjesto u ekipi. Nadam se da da ću dobiti određenu minutažu. Iskreno, očekujem da se i ove godine osvoji dupla kruna i da ću doprijeniti tome, a što se tiče Evrope – nadam se dobrom rezultatu”.

Muzurović je prethodne sezone odigrao 28 utakmica u eliti upisavši 2.463 minuta, njegov bivši klub je ispao u Drugu ligu, ali je naš novi štoper imao dobru sezonu.

“Puno mi je značila prethodna sezona upravo zbog velikog broja utakmica i minuta. Mislim da se tako mladi igrači poput mene najbolje razvijaju, stiču samopuzdanje i formiraju igrački. Nadam se da ću i ove sezone biti konkurentan i opravdati povjerenje koje su mi pružili klub i uprava”, jasan je Amir Muzurović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Profesor

Ne moze se ove godine osvojiti dupla kruna . Ova sezona je zavrsena . Bavi se ti fudbalom ,a ne komentarima.