10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Trebalo nam je malo odmora poslije teškog rasporeda

FK Budućnost

Comments 0

Trebalo nam je malo odmora poslije teškog rasporeda

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Budućnosti su počeli sa radom na trening kampu nakon dva dana odmora.

Budućnost će tokom reprezentativne pauze raditi bez velikog broja prvotimaca i kompletiraće se tek naredne srijede, ali šef stručnog štaba Aleksandar Nedović je odlučan da sa pomoćnicima dodatno uigra ekipu.

„Trebalo nam je malo odmora poslije rasporeda koji smo imali, ali i nekog pritiska pošto dvije utakmice nismo dobili i nismo postigli gol. Nakon toga su uslijedile dvije pobjede, atmosfera za rad je odlična i možda nije bio trenutak za pauzu u prvenstvu što se tiče našeg stanja i igre, ali uvijek ima prostora za „doradu“ i napredak“, jasan je Nedović.

Tim je danas odradio trening bez 10 igrača koji su redovni na treninzima prvog tima - Miloš Dragojević i Igor Ivanović su dobili pozive za A selekciju, Anto Babić, Andrija Ražnatović i Lazar Mijović su u mladoj reprezentaciji, dok su Jovan Dašić, Aleksa Ćetković, Viktor Đukanović, Damjan Mugoša i Vladimir Perišić u omladinskoj reprezentaciji.

„Činjenica je da nemamo kompletnu ekipu i da je dosta igrača u reprezentativnim selekcijama, ali to je plus za klub, ali i za mene kao trener. Međutim, da bismo nešto sagradili i utvrdili na nekom putu, na kome se nalazimo, treba da je kompletna grupa tu“, poručio je Nedović.

„Plavi“ će tokom pauze u prvenstvu možda odigrati prijateljsku utakmicu, kako bi oporavljeni Igor Ćuković i Damjan Dakić dobili minutažu.

„Potrebna nam je neka utakmica više zbog Ćukovića, nego zbog malog Dakića. Dakić je imao pauzu, ali je mlad i izlazi iz neke mehaničke povrede, dok Ćuković izlazi iz teške povrede i više bi koristila njemu. Međutim, vremenske prilike su takve kakve su i diktiraju trenažni proces, pa smo još u dilemi da li da odigramo sparing meč. Ćuković ima minute kroz trening u kontakt igri, ali bi mu sigurno značilo da odigra 60 minuta neke lakše utakmice“, poentirao je Nedović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR