17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nedović: Sve čestitke momcima

FK Budućnost

Comments 0

Nedović: Sve čestitke momcima

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je u 1/4 finalu Kupa Crne Gore savladala Rudar pod Goricom (2:0), plasirala se u polufinale među četiri najbolje ekipe u masovnijem takmičenju, odreagovala nakon dvije utakmice bez pobjede i ostala u prilici da odbrani trofej osvojen prošle godine.

Plavi šampioni su zasluženo pobijedili „rudare“, bili su bolji u svim segmentima igre, a okršaj na podgoričkoj areni je bio riješen u prvom dijelu golovima Miomira Đuričkovića u 41. minutu i Viktora Đukanovića četiri minuta kasnije.

„Svi znamo koliko se mučimo tokom cijele polusezone sa brojem igrača koje imamo na raspolaganju, ali vjerujemo i dajemo tim mladim fudbalerima šansu u kontinuitetu“, rekao je Aleksandar Nedović, koji je utakmicu počeo sa pet bonus igrača u startnih 11.

„Momci su odigrali sjajnu utakmicu, a vidjeli ste koliko nam znači Raičković u paru sa Mirkovićem, jer u tim situacijama i Babić i Adžić imaju veću sigurnost. Najbitnije od svega je što smo ovjerili prolaz, a mislim da Rudar nije imao nijednu izrazitu šansu“, dodao je strateg.

„Mislim da smo u prvom dijelu morali da postignemo još neki gol, ali opet ponavljam da je najbitnije što smo prošli dalje. Drugo poluvrijeme nije bilo najbolje, ali smo pokušali određene igrače da sačuvamo za derbi u nedjelju, jer znamo sa čim raspolažemo. Čestitam momcima na zasluženom prolazu“, rekao je Nedović.

Tako je Budućnost napravila odličnu uvertiru za nedjeljni derbi (28. novembar) sa Sutjeskom pod Goricom u 16.00 časova.

„Naravno da ćemo derbi pokušati da riješimo u svoju korist. Znamo da će da bude teško, jer je Sutjeska dobra ekipa i ima odličan roster. Mi smo i večeras igrali bez dva reprezentativca Ivanovića i Dragojevića, kapitena Terzića, desnog beka Raspopovića, nedostaje nam klase da bi derbi bio pravi, ali napravićemo nešto taktički da pokušamo da zabilježimo pobjedu“, podvukao je Nedović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR