12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nedović: Imamo za čim da žalimo, Savović: Nezadovoljan sam

FK Budućnost

Comments 2

Nedović: Imamo za čim da žalimo, Savović: Nezadovoljan sam

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Najveći derbi domaćeg fudbala u okviru 16. kola je donio dinamičan fudbal i perfektnu atmosferu koja odavno nije viđena u Crnoj Gori, a na kraju je ispisan neriješen rezultat, Budućnost - Sutjeska 3:3!

„Mislim da je utakmicu pratilo sve što treba da prati jedan derbi, koji treba da njegujemo i dižemo na veći nivo. Vidjeli ste koliko prisustvo publike znači, koliko je bilo tenzija i varnica, ali sve u granicama normale. Tako i treba da izgleda derbi kako bismo ga digli na pravi nivo. Mislim da imamo za čim da žalimo, jer smo stizali rezultat 0:2 protiv lidera Sutjeske i to bez igrača bez kojih smo igrali. Međutim, kada imate stav i karakter, ne postoji rezultat koji ne može da se stigne. Žalim za našom igrom u drugom dijelu do isključenja Adžića, jer smo imali tri situacije za postizanje gola, a onda sa 10 igrača imamo sjajnu priliku pri rezultatu 2:2. Mislim da smo imali bolje šanse od protivnika, da smo bili smušeni i primili jako naivno prva dva gola. Sve u svemu, moram da budem zadovoljan, posebno reakcijom ekipe, stavom, navijačima... Mislim da smo dokazali zašto smo najveći klub i zašto sa našim klubom nikada nema šale“, rekao je poslije utakmice trener domaćih Aleksandar Nedović.

Kolega iz Sutjeske Milija Savović je nakon meča poručio:

“Nezadovoljan sam. Kao da smo izgubili utakmicu. Mislio sam da poslije onakvog otvaranja meča treba da stanemo na loptu, da nastavimo sa istom igrom. Ali, mi smo jednom greškom dali krila protivniku, odreagovali kako ne treba, ušli u neku priču koja nama ne odgovara i koja nam nije bila potrebna i na kraju nas je to koštalo”, istakao je Savović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Veljko L.

Dobra utakmica po klizavom terenu. Dobro je što nije bilo nekih težih povreda igrača. Sudija veoma loš, trebao je pokazati golmanu Sutjeske crveni karton. Nije dovoljno penal i žuti karton. Zna se Giljen je bio zadnji igrač odbrane. No sve u svemu derbi je opravdao očekivanja. Sutjeska je budući šampion, sve čestitke...

Legenda

Čisti crveni karton za golmana Sutjeske Na poluvrijeme je trener sutjeske trebao dobit crveni karton izvršio je pritisak na studiju zato što je realno produžio još minut preko minuta i čist crveni za golmana Giljena.Bolja je bila budućnost