17 °

max 17 ° / min 12 °

Subota

02.12.

17° / 12°

Nedjelja

03.12.

12° / 6°

Ponedjeljak

04.12.

10° / 4°

Utorak

05.12.

9° / 6°

Srijeda

06.12.

8° / 7°

Četvrtak

07.12.

10° / 6°

Petak

08.12.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Renault za Budućnost

FK Budućnost

Comments 0

Renault za Budućnost

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Svijet sporta - naročito fudbal - i automobilska industrija idu ruku pod ruku na globalnom nivou. A Crna Gora i Budućnost nisu izuzetak - naš klub je dogovorio saradnju sa superpoznatim francuskim proizvođačem automobila.

„Renault Alliance“ i aktuelni osvajač duple krune su potpisali ugovor, a iz crnogorskog predstavništva Renoa su jasno izašli sa porukom „Renault za Budućnost“.

„Najveći uvijek prate najveće, pa smo tako i mi obnovili već utabane puteve sa klubom kakav je Budućnost. Nadam se da će svjetski poznati brend kakav je Reno i Budućnost, koja je veliko ime u regionu i čije su ime po svijetu pronosili veliki igrači, nastaviti da pobjeđuju i reprezentuju svoj brend i ime na najbolji mogući način. Ustupanjem vozila želimo da doprinesemo lakšem funkcionisanju kluba u drumskom smislu“, rekao je direkor prodaje u firmi „Alliance d.o.o“ Nebojša Vulanović.

Marketing direktor Novak Novaković je preuzeo vozilo i nije krio oduševljenje o saradnji sa tako prestižnom kompanijom.

„Kao i svaki ozbiljan klub, Budućnost ide u korak sa vremenom i ima jednog giganta automobilske industrije uz sebe. Vjerujem da će nam se ispuniti obostrane želje, te da će Budućnost napraviti zapažen iskorak u Evropi, kao što to radi kompanija Renault“, poručio je Novaković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR