16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić: Uzbuđen sam i srećan

FK Budućnost

Comments 0

Krivokapić: Uzbuđen sam i srećan

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Na svakom treningu daje sve od sebe, uči iz dana u dan, upija sve što mu stručni štab kaže, sluša starije prvotimce i oko najmanjih sitnica, sa osmijehom podnosi napore trenažnog procesa – Nenad Krivokapić “prolazi” svoje prve pripreme sa prvom ekipom Budućnosti.

Njegovoj sreći nema kraja…

Podgorički tim je među mlađima u domaćem šampionatu, a omaleni ljevak je najmlađi na priprema “plavih” – Krivokapić će 1. februara napuniti tek 17 godina.

“Osjećam se uzbuđeno i srećno što sam priključen prvom timu. Lično, početak 2022. godine ću sigurno pamtiti po nečem lijepom, jer se radujem svakom novom treningu. Hvala šefu stručnog štaba i svim trenerima, mislim da je ovo nagrada za moj dosadašnji trud i rad, a treniranje sa prvotimcima predstavlja ogromnu motivaciju da radim još više i bolje kako bih se dokazao”.

Krivokapić je prekomandovan iz kadetske selekcije čiji je kapiten – sigurno mu nije lako da izdrži sve napore, ali…

“Treninge podnosim dobro, ne pada mi ništa ni prelako, ali ni preteško. Međutim, moje je da radim i da slušam. Ako bih već morao da biram, najteže mi “pada” trčanje, ali znam da to mora da se prođe”, jasan je naš još uvijek 16-godišnjak, koji je u Kadetskoj ligi upisao 15 utakmica i 16 golova, dok je u Omladinskoj ligi odigrao četiri utakmice i potpisao dva pogotka.

Kao najmlađi je miljenik starijih prvotimaca, koji mu olakšavaju adaptaciju – kako u “karantinu” hotela Ramada, tako i na zelenom tepihu…

“Svi stariji igrači mi pomažu, na razne načine. Prihvatili su me odmah u startu, tako da se osjećam kao da sam kod kuće. I tokom igre i van terena mi daju savjete da budem što bolji. Ugledam se na sve njih, jer su prije svega dobri ljudi, a zatim i pravi profesionalci”, poručio je Krivokapić, koji se najviše druži sa cimerom Filipom Domazetovićem.

Lazar Mijović, Viktor Đukanović, Aleksa Ćetković, Vladimir Perišić, Jovan Dašić, Damjan Dakić su odavno prvotimci, Filip Domazetović, Balša Ćetković, Nikola Vuković, Sava Milić su upoznati sa radom prvog tima, a Krivokapić je počeo da dobija šansu na pripremama za proljeće u sezoni 2021/22 – za dva poluvremena postigao je dva gola u pobjedama nad Adrijom (7:1) i OFK Mladost Donja Gorica (8:1).

“Znače mi golovi, bio sam presrećan kada sam ih postigao, predstavljaju još veću motivaciju da se dokazujem. Naravno, ni ta dva gola ne bi došla da nije bilo saigrača i njihove pomoći. Jedva čekam da vidim šta me čeka u budućnosti u Budućnosti. Znam samo da ću dati cijelog sebe da budem što uspješniji”.

A šta za tebe predstavlja Budućnost?

“Čast. Za nekoga ko je prošao mlađe selekcije i ko je iz Podgorice, prvi tim Budućnosti je ostvarenje sna. Ponosan sam što sam u Budućnosti, najboljem i najvećem klubu u Crnoj Gori”, poručio je na kraju naš stipendista.

Treća pripremna utakmica, koju je podgorički tim trebao da igra sjutra protiv Leotara u Trebinju, je otkazana zbog loših uslova, a naredni rival je Podgorica u srijedu 2. februara.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR