11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budućnost remizirala sa Komom, Nedović: Više od svega brine povreda Terzića

FK Budućnost

Comments 0

Budućnost remizirala sa Komom, Nedović: Više od svega brine povreda Terzića

Izvor: Fk-buducnost.me

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Posljednja provjera pred početak drugog dijela šampionata u sezoni 2021/22 – četvrtak, 17. februar, Mornar pod Goricom – i drugi vezani remi bez golova.

Fudbaleri Budućnosti su na trening kampu odigrali neriješeno sa Komom (0:0), uprkos tome što su imali kontrolu utakmice i nisu dozvolili protivniku da zaprijeti nijedno.

„I pored ne sjajne igre, najteže mi je „pala“ povreda Vasilija Terzića koji je povrijeđen u 20 minutu i mislim da smo danas mnogo izgubili. Samo se nadam da ga povreda neće odvojiti duže od terena“, vratio je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović film na nešto žustriji duel sa Bojanom Golubovićem.

Lazar Mijović je sredinom prvog dijela pogodio stativu, Anto Babić se u 39. minutu našao u sjajnoj prilici nakon centaršuta Ivana Novovića, da bi ljevak i sam pokušao u finišu prvog poluvremena. Međutim, lopta nije htjela u gol.

Baš kao ni u drugom dijelu, a pokušavali su Igor Ivanović (četiri puta, dva puta je gol visio u vazduhu), Šaleta Kordić dva puta, baš kao i Luka Mirković, koji je u samom finišu bio blizu gola, ali se istakao golman gostiju. Plavi su i postigli pogodak nakon jednog kornera, ali je opravdano poništen jer je Momčilo Raspopović bio u ofsajdu na drugoj stativi.

„Što se tiče utakmice, mislim da smo defanzivu – kao što rezultat i pokazuje – odradili kako treba, ali da u srednjem redu nismo bili dovoljno kreativni. Mogu da opravdam igrače zbog podloge i terena koji nije bio adekvatan, ali slično nas čeka u prvenstvu“, poručio je Nedović, koji je dodao.

„Morali smo u veznom redu da igramo sa više energije i rizika da bismo postigli gol, ali imamo još sedam dana. Jesenas smo imali problema sa odbranom i primali smo dosta golova, tokom priprema smo je doveli na dobar nivo, a vjerujem da će napad proraditi kada bude najpotrebnije“, jasan je šef stručnog štaba šampiona države.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR