9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bili smo sjajni u svim elementima igre, na kraju je pravda zadovoljena

FK Budućnost

Comments 1

Bili smo sjajni u svim elementima igre, na kraju je pravda zadovoljena

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Aktuelni šampion naše zemlje je otvorio proljeće dominantnom igrom i potpuno zasluženom pobjedom u posljednji čas – Budućnost je u 20. kolu domaćeg šampionata savladala Mornar pod Goricom rezultatom 2:1.

„Plavi“ su poveli preko Momčila Raspopovića u 57. minutu koji se najbolje snašao na drugoj stativi nakon kornera Miloša Raičkovića, „mornari“ su se vratili šest minuta kasnije sa „kreča“ preko Aleksandra Vujačića, dok je trijumf „potpisao“ Andrija Ražnatovića nakon nesebične asistencije Stefana Miloševića, koji je bio u situaciji 1 na 1 nakon odlične asistencije Raičkovića.

Podgorički tim je važnom pobjedom preskočio Dečić i zauzeo drugo mjesto, ali je Sutjeska ostala na „plus devet“.

„Bilo je teško igrati prvo kolo, Sutjeska je pobijedila, a mislim da ne bi bilo u redu da smo se „spotakli“ poslije sjajne igre i odnosa. Da smo igrali slabo, da nismo imali odnos i da igrači nisu htjeli, onda bi to bilo u redu. Mislim da smo protiv Mornara bili sjajni u svim elementima igre i na kraju je pravda zadovoljena“, rekao je nakon utakmice Aleksandar Nedović, koji je dodao...

„Zasluženo smo pobijedili Mornar, od koga smo se pribojavali, jer znamo kakav individualni kvalitet imaju sa Grbićem, Ćetkovićem, Vujačićem, Sekulovićem... To je tim sa dobrim ofanzivnim potencijalom, ali mislim da smo to Mornaru uskratili i da smo došli do izražaja u dosta situacija. Prvo je kolo, vjetar nas je ponekad ometao tokom priprema, tako da mogu da nađem negdje opravdanje za veliki broj promašenih šansi“, jasan je strateg.

„Manje – više se zna kako mi igramo, dosta visoko sa bekovima, često dolaze u situacije da postignu gol. Mislim da je Raspopoviću treći gol, Ražnatoviću drugi uz promašenih par situacija, ali bih pohvalio gest Stefana Miloševića, jer je imao priliku sam da završi, a on dodaje loptu saigraču na prazan gol i mislim da je to neka naša svlačionica i odnos, da nije bitno ko, nego da pobijedimo i da igramo što bolje“, poručio je Nedović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Legends

Ovo ti je sjajna igra,e moj Nedoviću ovo je blamaža ako se ovim zadovoljavao ko trener sve mi je jasno.Ovo je dno dna igra