14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nedović: Najbolja utakmica u sezoni

FK Budućnost

Comments 0

Nedović: Najbolja utakmica u sezoni

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Budućnost je u jednoj od najvažnijih utakmica u dosadašnjem dijelu sezone odigrala najbolje, neutralisala je dobre stvari rivala, pitala se za sve na terenu i zasluženo ubjedljivo slavila u prvoj utakmici polufinala Kupa Crne Gore.

Budućnost – Sutjeska, pred skoro 2.500 gledalaca pod Goricom, 3:0! Revanš je na programu u Nikšiću kraj Bistrice 4. maja 2022. godine.

“Definitivno najbolje izdanje ove sezone. Odigrali smo sjajan meč, igrali smo fenomenalno u svim fazama igre i apsolutno zasluženo nadigrali najvećeg rivala. Start možda nije bio spektakularan, ali ne bi bilo nezasluženo i da smo postigli više golova. Mislim da smo po igri to i zaslužili. Odigrali smo najbolju utakmicu u najbitnijem trenutku za klub”, rekao je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović nakon velikog trijumfa u derbiju.

“Mogao bih o klincima da pričam, ali ne želim da ih hvalim, jer želim da im budem "neprijatelj" dok su ovdje. Kad odu u inostranstvo i vrate se za deset godina, onda možemo da pričamo. To su dragulji, pa i kapiten Terzić, koji dugo nije bio u pravoj formi”, poručio je Nedović, koji je poentirao.

“Imamo lijepu perspektivu, ali ne možemo da zanemarimo starije igrače, koji su motor ekipe - vidjeli ste kakav odnos imaju, koliko su puta uklizali i Mirković i Raičković i Adžić i Ćuković. Ne bih izdvajao nikog, već im želim da nastave ovako da rade i neće biti problema. Kup je cilj, Sutjeska je u prvenstvu daleko, idemo u Nikšić da odbranimo 3:0”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR