17 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Iznenadila nas je povreda Savića, pokušava da se oporavi"

Fudbal

Comments 0

"Iznenadila nas je povreda Savića, pokušava da se oporavi"

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Stefan Savić je u Podgorici i trenira sa reprezentativcima, ali teško da će moći da pomogne, kazao je na večerašnjem treningu pred duel sa Bugarskom selektor Ljubiša Tumbaković. Stevan Jovetić nije spreman. 

"Jovetić već duži period ne igra pa smo ovo na neki način i očekivali, dok nas je iznenadila povreda Savića. On je došao, pokušaće da se uključi u proces treninga. Sve zavisi kako teče oporavak. Klub i on su preduzeli sve mjere, a mi ćemo rehalibitaciju nastaviti ovdje. Tako da ćemo vidjeti, ima nekoliko dana do utakmice", ističe selektor "hrabrih sokola".

"Do sada smo imali problema s povredama, a sada imamo igrače kojima fale utakmice. To može da bude problem, ali i ne mora, jer neki igrači u reprezentaciji mogu da na svježinu pokažu kvalitet koji posjeduju. Ali, to sigurno ne utiče na ambicije, moramo da pripremimo ekipu na sve. Na tome i radimo evo već tri i po godine", navodi Tumbaković koji o Englezima sve zna...

"To je tim koji je napravio veliki rezultatski napredak, i to s igračima koji su mladi, a koji istovremeno igraju bitnu ulogu u velikim klubovima. Gledajući kvalitet, sigurno su veliki favoriti u grupi, ali uvijek su se dešavala iznenađenja".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR