21 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Opet bura u Parizu

Fudbal

Comments 0

Opet bura u Parizu

Izvor: Mozzartsport.com

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Prvo lijep gol za preokret protiv Monpeljea. Onda divna asistencija za Ikardija i potvrda trijumfa, pa izmjena u 90. minutu i - problem! Odnos Kilijan Mbapea i Tomasa Tuhela sve je kompleksniji i sve češće završava na sportskim naslovnicama kao ozbiljna spekulacija, praktično najava da u Parizu može o(p)stati samo jedan od njih dvojice.

Tiho nezadovoljstvo najboljeg mladog igrača svijeta tinja već mjesecima. Govorka se da Mbape svim silama pokušava da izdejstvuje transfer u Real Madrid, a kada se retrospektivno pogleda - njemački stručnjak baš se i ne trudi da ga vrati na pravi kolosjek.

Ono što se sinoć dogodilo u 90. minutu meča u Monpeljeu dodatno će pokvariti odnose na realciji Tuhel - Mbape. Da će tako biti dovoljno je pogledati taj momenat kada mladi Francuz napušta teren. Tuhel pokušava da ga bodri, čestita mu i nešto objašnjava, međutim Mbapea to uopšte ne interesuje. Očito je ljut zbog zamjene i ne želi da ni da čuje, ni da pogleda Njemca, čiju će bijesnu facu kasnije uhvatiti kamera.

Nije nikakva tajna da Kilijanu Mbapeu mnogo smeta stav Tomasa Tuhela da je Nejmar prva zvijezda ekipe. Takođe, zamjera mu neke odluke iz prošle sezone, kada ga je ostavljao na klupi ili izostavljao iz tima, zbog čega će ovaj izgubiti trku sa Lionelom Mesijem za Zlatnu kopačku (odigrao pet utakmica manje od Argentinca i dao samo tri gola manje) i svoje nezadovoljstvo u nekoliko navrata iskazivati propuštanjem treninga ili kašnjenjem.

Da nema status prve zvijezde tima Tuhel mu je dodatno "objasnio" kažnjavajući ga zbog nediscipline.

Sve ukazuje na to Mbape izabrao. Izabrao da ode...

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR