13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nastavlja se LŠ: Savić čeka šampiona Evrope, PSŽ u Dortmundu

Fudbal

Comments 0

Nastavlja se LŠ: Savić čeka šampiona Evrope, PSŽ u Dortmundu

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Takmičenje u Ligi šampiona nastavlja se večeras, kada su na programu utakmice osmine finala Atletiko Madrid-Liverpul i Borusija Dortmund-Pari Sen Žermen. Oba meča počinju u 21 sat.

Fudbaler Atletiko Madrida Janik Karasko rekao je da će njegova ekipa igrati srcem i dati sve od sebe protiv aktuelnog šampiona Liverpula.

"To će biti teška utakmica, ali svi mečevi u Ligi šampiona su teški. Ako uradimo ono što moramo i što trener Dijego Simeone traži od nas, možemo da prođemo. Najvažnije je da odigramo srcem, da damo sve od sebe", rekao je Karasko.

Kakve su mogućnosti „redsa” u drugom dijelu sezone biće jasnije već u dvomeču osmine finala kada tim Jirgena Klopa čekaju žestoki okršaji.

"Nećete od mene čuti da smo veliki favoriti, ali to je moj stil. Želimo da idemo do kraja, ne plašimo se nikog", rekao je Klop.

Atletiko i Liverpul su u drugačijim pozicijama pred utakmicu. Liverpul je osvojio Superkup Evrope i svjetsko klupsko prvenstvo i ima 25 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca u Premijer ligi. Madridski klub je izgubio u Superkupu Španije, trećeligaš ga je izbacio iz Kupa kralja, a u prvenstvu je četvrti i zaostaje 13 bodova za prvoplasiranim Real Madridom.

Atletiko u utakmicu ulazi poslije remija sa Valensijom 2:2, a Liverpul pobjedom nad Noričem 1:0.

Atletiko ima samo jedan poraz na domaćem terenu u posljednjih 25 evropskih utakmica, a neporažen je u posljednjih 13 mečeva nokaut faze Lige šampiona na svom terenu. Liverpul je pobijedio u posljednjih 11 dvomeča u evropskim takmičenjima.

Borusija iz Dortmunda će na “Signal iduna parku” dočekati Pari Sen Žermen. Pojačana Erlingom Halandom njemačka ekipa pokušaće da pred punim tribinama ostvari pozitivan rezultat pred revanš u Parizu. Gosti iz Francuske u Dortmund stižu bez Nejmara, koji se još nije oporavio od povrede.

Za srijedu su zakazani okršaji Atalante i Valensije, kao i Totenhema i Lapjciga. Naredne sedmice igraju Čelsi - Bajern, Napoli - Barselona (utorak), kao i Real Madrid - Mančester siti i Lion - Juventus.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR