17 °

max 23 ° / min 17 °

Srijeda

23.09.

23° / 17°

Četvrtak

24.09.

23° / 19°

Petak

25.09.

22° / 20°

Subota

26.09.

22° / 18°

Nedjelja

27.09.

18° / 15°

Ponedjeljak

28.09.

19° / 16°

Utorak

29.09.

22° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sutjeska ostala bez predsjednika, Rakojević takođe nagovijestio odlazak

Fudbal

Comments 0

Izvor: Cgsport.me

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Sutjeska ostala bez predsjednika, Rakojević takođe nagovijestio odlazak

Turbulentan period slijedi aktuelnom šampionu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige. Sutjeska je danas ostala bez predsjednika Upravnog odbora, a uskoro bi mogla ostati i bez trenera.

Ranko Jovović danas je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora kluba.

“Činjenica je smo nastavak sezone obilježili nesto slabijim igrama i rezultatima te smo objektivno šanse za osvajanje titule sveli na minimum. S obzirom da sam mišljenja da Sutjeska u svakoj sezoni mora imati najviše ciljeve, smatram ovo prilikom da se da šansa novoj osobi koja bi unijela dodatnu energiju i iskoristila sve svoje potencijale kako bi klub mogao da sa navećim očekivanjima uđe u narednu sezonu. Čast mi je bila biti dio takve, slobodno mogu reći, institucije koja je proslavila Nikšić i kroz koju je prošao ogroman broj ljudskih i sportskih „gromada”, kazao je Jovović.

“Osim dvije titule šampiona Crne Gore i jedne kupa, sa naročitim emocijama se sjećam utakmica u kvalifikacijama LŠ i plasmana u drugo kolo 2019. godine. Urađene su prostorije omladinske škole, reflektori za noćno igranje i započeta je izgradnja zapadne tribine, a finansijska stabilnost koju smo imali i dobar rad sa mlađim selekcijama su bili preduslov za uspjeh”, objasnio je on.

Sutjeska bi mogla da ostane i bez trenera, jer je nakon sinoćnjeg poraza od Budućnosti Nikola Rakojević rekao kako “ne zna šta će biti sa njim”.

Izvor: cgsport.me

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR