18 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

19° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Četiri gola nevjerovatnog Halanda u trijumfu Dortmunda

Fudbal

Comments 0

Četiri gola nevjerovatnog Halanda u trijumfu Dortmunda

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda ubjedljivo su slavili na gostovanju Herti u Berlinu 4:1 u posljednjem meču subotnjeg programa 8. kola Bundeslige zahvaljujući četvorostrukom strijelcu Erlingu Halandu.

Ništa nije slutilo da će biti tako sudeći prema razvoju događaja u prvom poluvremenu pogotovu kada je mladi brazilski napadač Mateus Kunja doveo domaćina u vođstvo.

Igrao se 33. minut kada je talentovani fudbaler raspalio po lopti izvan šesnaesterca za vođstvo Herte.

Međutim, mladi Norvežanin Erling Haland je već u 47. minutu na asistenciju Emrea Džana lijepo postavio stopalo na drugoj stativi i izjednačio rezultat.

Samo dva minuta kasnije vrlo inteligentno ga je uposlio Julijan Brandt, a ovaj je iz svoje omiljene pozicije iskoristio poslasticu za potpuni preokret.

Ambiciozni napadač se poslije drugog gola nije zaustavio pa je u 62. minutu povisio na 3:1 nakon što se prošetao kroz odbranu domaćih.

Osam minuta kasnije prednost Borusije je dodatno narasla kada je Gereiro uz drugog pokušaja savladao golmana Herte nakon sjajne akcije.

Herta je znake života pokazala u 79. minutu kada je Kunja smanjio prednost Borusije sa penala, ali kao da je ponovo naljutio Halanda.

Norvežanin je u istom minutu na asistenciju Belingama četvrti put postao strijelac na ovom meču zapečativši sudbinu tima iz prijestonice Njemačke.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR