5 °

max 12 ° / min 4 °

Ponedjeljak

08.03.

12° / 4°

Utorak

09.03.

12° / 7°

Srijeda

10.03.

12° / 3°

Četvrtak

11.03.

14° / 0°

Petak

12.03.

15° / 4°

Subota

13.03.

16° / 7°

Nedjelja

14.03.

17° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kajanje? Odlazim i veoma sam srećan

Fudbal

Comments 0

Izvor: Sportklub.rs

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Kajanje? Odlazim i veoma sam srećan

Preminuo je jedan od najvećih i vjerovatno najomiljeniji fudbaler svih vremena Dijego Armando Maradona. Tokom posljednjih godina imao je mnoge zdravstvene izazove, a poslije posljednjeg operacije na mozgu, dao je posljednji intervju, nekoliko dana prije smrti.

Mnogi su mišljenja da bi jedna velika karijera bila još veća da nekadašnji igrač Barselone, Napolija, reprezentacije Argentine nije potpao pod uticaj kokaina.

- Da li se za nešto kajem u životu? Odlazim i veoma sam srećan. Fudbal mi je dao sve, imao sam više nego što sam mogao da zamislim. Imao sam i tu zavisnost i svakako sam mogao da igram više. Ali to je danas prošlost, dobro sam i najviše žalim što nisam imao roditelje. Svakog dana poželim još samo jedan dan sa Totom, ali znam da je sa nebesa ponosna na mene - rekao je Maradona u intervjuu za "Clarin."

Plašio se da ga ljudi, protokom vremena, neće voljeti kao ranije. Na sreću, taj strah je ipak bio neosnovan.

- Biću vječno zahvalan ljudima. Svakog dana bivao sam iznenađen šta sam iskusio od njih kada sam se vratio u argentinski fudbal i to nikada neću zaboraviti. Mislio sam da me neće toliko voljeti, jer sam dugo bio odsutan, ali kada sam istrčao na teren Himnasije osjetio sam nešto što nikada neću zaboraviti.

Za kraj poželio je sunarodnicima da izdrže i pobijede u bici sa pandemijom koronavirusa, ali i sa drugim izazovima poput siromaštva.

- Želim da ova pandemija prođe što je moguće brzo i da moja Argentina krene naprijed. Želim svim Argentincima da budu dobro i vjerujem našem predsjedniku da će nas voditi kako treba u ovom momentu. Ovo je prelijepa zemlja i veoma me čini tužnim kada vidim da djeca nemaju danima šta da jedu i to ne smije da se dešava u mojoj zemlji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR