9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kapelo oštro po Ronaldu

Fudbal

Tag Video
Comments 0

Kapelo oštro po Ronaldu

Izvor: mozzartsport.com

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Eliminacija Juventusa u osmini finala Lige šampiona od Porta tema je broj jedan ove srijede u Italiji. Malo ko je to očekivao čak i poslije poraza 1:2 u prvoj utakmici.

Gol Federika Kijeze u finišu portugalskog duela ostavio je Torinezima ulogu favorita, međutim, Porto je ponovo bio sjajan i kroz produžetke uspio da se domogne četvrtfinala. Izgubili su gosti 2:3, ali je pogodak Serža Oliveire u 115. minutu iz slobodnjaka bio presudan.

Lukavo je iskusni vezista šutirao po zemlji i iskoristio lošu reakciju Juventusovih fudbalera. Prije svih Kristijana Ronalda, koji je okrenuo leđa lopti, pa mu je ona prošla između nogu...

"To je neoprostiva greška", oštro je konstatovao trofejni italijanski trener Fabio Kapelo.

Slavni strateg nije štedio Juventusove igrače.

"U moje vrijeme kada biraš igrače koji će stajati u živom zidu, ne biraš one koji se plaše lopte. Juventusovi igrači su bili uplašeni, skočili su tako da izbjegnu loptu, okrenuvši joj leđa. To je nedopustivo".

Kapelu je zasmetao i detalj poslije utakmice, odnosno izbor igrača koji su došli pred novinare. Bili su to Matijs De Liht, Federiko Kijeza i Huan Kvadrado.

"Samo mlađi igrači su preuzeli odgovornost u teškom trenutku i izašli pred novinare. U ovom timu imate veterane koji vole da se pojavljuju i preuzimaju zasluge kada ekipa pobjeđuje, ali ih nema nigdje kada je loše", konstatovao je čuveni trener.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR