9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Posljednja vijest: Mesi prihvatio ponudu

Fudbal

Comments 0

Posljednja vijest: Mesi prihvatio ponudu

Izvor: sportske.net

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Lionel Mesi i Barselona su konačno pronašli zajednički jezik, pošto su dva pouzdana izvora danas potvrdila da Argentinac ostaje na "Kamp nou".

Mateo Moreto koji radi za Skaj sport u Španiji, te pouzdani Migel Riko potvrdili su danas da je Mesi prihvatio i finansijski dio ponude Barselone i da će potpisati novi ugovor na dvije godine.

Već neđeljama unazad jasno je da je Mesi svoje misli preusmjerio ka ostanku, najveću ulogu u svemu odradio je Đoan Laporta u koga Leo ima ogromno povjerenje.

Laporta je Mesiju obećao jaku Barsu, koja će se boriti za sve trofeja, doveo je Kuna Aguera i Erika Garsiju, iza ćoška su Žoržinjo Vajnaldum i Emerson Rojal, dok se za potpis Memfisa Depaja čekaju odlasci iz kluba.

Barsa će tako završiti pet jakih pojačanja i to za smiješnu sumu novca, a Mesi vjeruje da su to promjene koje će ekipu znatno poboljšati u svim linijama tima.

Mesi je trenutno sa reprezentacijom Argentine, tokom narednih mjesec i po boriće se za trofej Kopa Amerika, a onda se vraća u Kataloniju.

Podsjetimo, Mesi je prošlog ljeta bio nikad bliži odlasku iz Barselone, najviše su pokušavali da ga preotmu PSŽ i Mančester Siti, ali djeluje da je sve gotovo i da će Argentinac uskoro ozvaničiti ostanak na "Kamp nou".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR